^

Korrigering av aldersrelaterte hudendringer

Endoskopisk løft av nedre, midtre og øvre tredjedel av ansiktet

I dag er det mange forskjellige kosmetiske prosedyrer som hjelper til med å gjenopprette ungdommelighet, friskt utseende på huden og forhindre hengende hud. En slik prosedyre er en endoskopisk ansiktsløftning.

Ultralyd ikke-kirurgisk ansiktsløftning: HIFU SMAS-LIFTING

En ultralydlaser forstås å bety enheter som avgir pulserte ultralydbølger. For estetiske formål blir de brukt til ikke-kirurgisk foryngelse av huden. Operasjonsprinsippet er som følger.

Ansikts kremer etter 40 år

I femte dusin år endres ansiktet, også hos kvinner med vanntett genetikk. Tiden er ubarmhjertig, og omsorg for ungdom skal være i går. Men i dag er det ikke for sent hvis du bruker kosmetikk riktig. Først av alt - spesielle ansikts kremer etter 40 år.

Øvelser for ansiktsløftning i ansiktet

Vi ser ofte av misunnelse på de stramme figurene til idrettsutøvere, unge mennesker, svinger i treningssentrene - de henger ikke på magen, og på armene og beina er muskelavlastningen tydelig synlig.

Tråder Aptos for ansiktsløftning

Det er ingen hemmelighet at med alder, hud, inkludert ansikt, taper sin elastisitet, elastisitet. For det første vises grunne etterligne rynker, da blir de mer uttalt, den ovale er sløret, ansiktsuttrykket er trist og kjedelig.

Effektive vitaminer for å forlenge ungdommen

De første tegn på aldring gjør seg følte etter 25 år. Forskere forbinder disse irreversible endringene med virkningen av frie radikaler. Mangel på makro og mikroelementer, dette er en annen grunn til forverrende utseende.

Lipofilling

Naturen tok ikke vare på den absolutte perfeksjonen av mennesker, de fleste ville gjerne forbedre noe i seg selv.

Facelift og ansiktsløftning: typer, resultater, rehabilitering, vurderinger

Ansiktsløftning er en operativ eller ikke-kirurgisk korreksjon av ansikt og nakke ved å påvirke myke vev, den såkalte ansiktsløftningen.

Thermolift individer

Hver selvrespektende kvinne drømmer og på 40, og i 50 år, ser så attraktiv ut som i en ungdom. Det er klart at å se på 18 selv i 30-35 år er nesten umulig, vil det være noe fra eventyrfeltet.

Ansiktsforyngelse etter 40 år

Stram og vakker hud er det første tegn på ungdom. Tenk på metoder for foryngelse etter 40 år eller hvordan du holder huden frisk og smidig i alle aldre.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.