^

Ansiktshansker

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Det vaskulære systemet i huden er svært komplisert. Men noen ord om det bør sies, fordi mange kosmetikk og prosedyrer er rettet mot å "stimulere blodsirkulasjonen", "toning og styrke hudens kar", etc. En rekke kosmetiske feil har en vaskulær opprinnelse, for eksempel vaskulære stjerner, stillestående flekker etter betennelse, "rød nese" etc.

Lær er en samling av levende celler (celler i epidermis, dermis og subkutant fett), intercellulære stoffer - Produkt celleaktivitet (for eksempel kollagen, hyaluronsyre, intercellulære lipider til stratum corneum) og ubevegelige strukturer (kåt skalaer). Å påvirke levende celler, det tar tid, som levende systemer endres sakte. Rask endring i levende systemer oznachaetlibo ødeleggelse, eller en tilstand av sjokk.

Men strukturen som består av ikke-levende elementer, det vil si stratum corneum, kan endres. For eksempel kan du mette det med fuktighet slik at det sveller, du kan smøre det med fett slik at det blir mer glatt, du kan delvis exfoliere det, etc. Alt dette vil føre til en rask og merkbar forandring i hudens utseende - noen ganger om noen minutter.

Endringer som levende strukturer gjennomgår, er vanskeligere å legge merke til, siden de oppstår i uker, måneder eller til og med år. Derfor, for å forstå hva som egentlig gjør for en hud, dette eller det kosmetiske, bør effektene deles inn i to grupper - virkningen av eksponering for hudceller og virkningen av eksponering for stratum corneum. Jeg må si at dette er en veldig vanskelig oppgave. Og likevel kan det i stor grad løses hvis man vet hvor dypt noen spesielle ingredienser i kosmetikk kan trenge inn i huden, hvordan de vil virke på de forskjellige hudstrukturer som de vil møte underveis, og hvordan eller andre endringer i hudens indre liv reflekteres på sitt utseende.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Behandling av vaskulære stjerner på ansiktet

Den mest fornærmende tingen, spesielt en kvinne, når edderkoppene ikke bare ser på beina, men også på ansiktet. Det finnes alternative måter med hvilken hjelp det er mulig å lage umerkelige allerede dukket opp stjerner og betydelig til å bremse dannelsen av de nye.

Frukt og grønnsaker masker

Aprikosmaske: Kjøttet på 4 aprikoser påføres ansiktets hud i 10-15 minutter. Fjern masken med en fuktig bomullspute eller serviett, og gni deretter igjen med lotion.

Ferskenmask: Del fersken i halvdel. Tørk ansiktets hud med en halv fersken. Etter 20 minutter, vask ferskenjuice med vann. Det anbefales å bruke masken om morgenen, 1 time før du går hjem.

Banan maske: knuse banan og bruke den resulterende vasselen til ansiktet. Etter 20 minutter, fjern masken med en bomullsdisk fuktet i kjølig vann.

Mask kirsebær-currant: For å gjøre det må du klemme juice fra disse bærene. Det er godt å suge i den resulterende juicegassen eller ren bomullstøy. Påfør ansiktet og vent 10 minutter. Deretter vaskes sporet av masken med vann ved romtemperatur.

Gurkemaske: du trenger ferskpresset juice av 1 agurk, middels størrelse og gasbind, foldet i flere lag. Fuktig gaze i agurkjuice påføres ansiktet. Etter 20 minutter skyll ansiktet med vann.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.