^

Generell informasjon om en person

Hvorfor er ansiktshuden fet og hva skal jeg gjøre?

Hud er den største menneskekroppen. Hun har mange og svært viktige funksjoner. Blant dem, en beskyttende (barriere mot ytre påvirkninger som UV, kjemiske, mikrobiologiske, fysisk), termoregulering (for å opprettholde konstant og optimal temperatur for vital aktivitet), gassutveksling (2% av kropps). 

Permanent øyenvippe farging

Hvis du er lei av å bli malt hver dag, kan du prøve å gjøre en slik prosedyre som permanent farging av øyevipper. Dette er en nyskapende prosedyre, og den ble registrert i salongtjenestemenyen for ikke så lenge siden. La oss snakke litt om permanent farging av øyevipper.

Kosmetologi for menn

Tradisjonelt ble det antatt at menn er mindre krevende om sitt eget utseende og foretrekker enkle og rimelige midler og metoder for hudpleie.

Dermatokosmetologi av ungdomsårene

I daglig praksis må dermatologen og dermatokosmetologen i økende grad ta ungdom. Dette faktum kan forklares av den økende etterspørselen etter kvalifiserte kosmetologitjenester blant befolkningen, god bevissthet om ungdommer og deres foreldre, og også ofte ungdoms ønske om å endre utseendet deres.

Typer av ansiktshud

For den målrettede effekten på huden under ulike kosmetiske prosedyrer, er det nødvendig å bestemme hudtype og tilstanden riktig.

Taktile celler

De mest mystiske cellene i epidermis er Merkel-celler. De er ansvarlige for hudens følsomme følsomhet, så de ble kalt taktile celler.

Enzymer av huden

Enzymet spiller rollen som en erfaren matchmaker som arrangerer ekteskap hvor det i det naturlige forløb ikke ville være noen sjanse for suksess. Hvert enzym spesialiserer seg på en enkelt reaksjon.

Hudvernsystemer

Med glede grave i den varme sanden på stranden, plukker blomster i skogen, gå barbent på bakken og slapper av på gresset, vi knapt l og reflektere over hva som en stor og hardt arbeid fører på denne tiden immunforsvaret i huden.

Acid Skin Mantle

Syrsyre av huden er dannet av en blanding av talg og svette, hvor organiske syrer er tilsatt - melkesyre, sitron og andre. Disse syrer dannes som et resultat av biokjemiske prosesser som foregår i epidermis.

Hudfett

Enheten til sebaceous kjertelen kan forestilles hvis du mentalt påfører et sementlag på huden og gjør det til en depresjon som når dermis. Da vil veggene i den resulterende fossa bli foret med epidermis.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.