^

Lipofilling

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 17.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Naturen tok ikke vare på den absolutte perfeksjonen av mennesker, de fleste ville gjerne forbedre noe i seg selv. Dette er spesielt karakteristisk for kvinner, de spiller en svært viktig rolle, som er forståelig. Uansett alder, vil jeg gjerne folkene rundt meg, som dem, elske meg. Ikke flaks med de som ble født med en klar defekt på ansiktet eller har en disproportion av kroppen: et sted for mye fett, og et sted du kan legge til. På 80-tallet av forrige århundre, sammen med innføringen av fettsuging - fettsuging vakuum dukket Lipofilling - korrigering av kroppen med hjelp av sin innføring i de områdene som trenger korrigering.

Hva er god lipofilling?

I kosmetologi har mange forskjellige teknologier blitt utviklet for å forynge, eliminere feil. Hva er god lipofilling og hva er dens fordel? Det lar deg eliminere manglene ved å fylle ditt eget fettvev med rynker, og returnere det unge ansiktet, noe som gir den en klar linje. Operasjonen av moderat alvorlighetsgrad, under lokal, noen ganger generell anestesi, noen timer etter at man har holdt en person, er i stand til å gå tilbake til det normale livet. Plastikkirurger snakker om den livslange effekten av kirurgi, men praksis viser at det er mer riktig å snakke om en lengre virkningstid for naturlige fyllstoffer enn skjønnhetsinjeksjoner. I de fleste tilfeller fremkaller lipofilling ikke en responsimmunrespons.

Fare for lipofilling

Skader av lipofilling er i den til tider uforutsigbare oppførelsen av fett i et nytt "habitat". Det er tilfeller der fettvev ble introdusert ujevnt, og dette førte til utseendet til asymmetri, tuberkler. Noen ganger er det pigmenterte flekker i stedet for fettvev. Ofte skjedde dette under lipofili i lakrimalkjertlene.

Indikasjoner for prosedyren

Indikasjoner for lipofilling er dype nasolabial folder, korrigering av volum og form på leppene, haken og cheekbones kretser, samt øyelokk kirurgi, ansiktsløfting. Denne metoden gjør det mulig å fylle sunkne kinnene, forstørre brystene, gir en fin form baken, for å forynge hendene, som alltid gi alder, selv med godt bevart og glatt ansikt, heve øyenbrynene for å bli kvitt den triste Pierrot av den berømte eventyr.

trusted-source[1]

Forberedelse

Operasjonen involverer flere stadier og krever litt forberedelse. Forberedelsesperioden består i å gjennomføre pasientens undersøkelse, vurdere sin fysiske tilstand, bestemme soner og fettvolum, som skal fungere som et fyllstoff, en undersøkelse av problemområdet, utarbeide en handlingsplan, behovet for lokal eller generell anestesi. En generell blodprøve, AIDS, syfilis, koagulogram for å bestemme blodkoagulerbarhet utføres.

trusted-source[2]

Teknikk kbpofilingf

Teknikken for å utføre operasjonen består i følgende rekkefølge: Først utføres lipofilling på operert sted. Deretter gjøres små snitt på steder hvor gjerdet av fett (på hofter, midje, rygg, mage, etc.) vil skje ved hjelp av en spesiell sprøyte laget av plast. Det skaper et vakuum på grunn av stempelets bevegelse, hvor enden er en avrundet kanyle. Dens form hindrer skade på nerver og blodårer, det absorberes i sprøyten, hovedsakelig fettceller. De blir rengjort av forskjellige urenheter og plassert under hud- eller muskelrommet i det ønskede området. Operasjonen avsluttes med suturering av punkteringer og forsegling av dem.

Lipofilling sublingus

Motiverende motiver for å ta lipofilling under øynene kan være poser under øynene, blåmerker, rynker, dips. Kirurgen før operasjonen bestemmer hvor materialet skal tas, trekker markeringer på ansiktet, gjør anestesi og snitt på operasjonsstedene, inkludert under øynene over benet i den nedre delen av banen. Etter anestesi injiseres materialet, renset fra blod og fibre, jevnt under huden med mikroskopiske dråper. For å sikre at de har tatt rot, i 2-3 måneder anbefales det ikke å gjøre fysisk anstrengelse, utsett ansiktet for å varme. Flere dager etter prosedyren opprettholdes puffiness, det kan være blåmerker. Gjennomsnittlig, i løpet av uken vises sårhet på stedet for materialvalg, så syselen helbreder og de ubehagelige opplevelsene passerer.

Lipofilling bryst

I motsetning til implantasjonen av implantatene i brystet for å øke den, er  lipofilling av brystet  en ikke-kirurgisk prosedyre som består i å transplantere fett fra andre områder. Fordelen med henne i adferdshastigheten, mangelen på rehabiliteringsperiode, lavt traume. Ulempen er den korte varigheten av effekten - opp til to år, da blir det gjort en korreksjon. I tillegg til den vanlige undersøkelsen før operasjonen, er det nødvendig med ultralyd av mammakirtler. Hvis det tas medisiner, må du informere legen om det. Røyking er forbudt 2 uker før prosedyren. Det foreskrives senest en uke før måneden eller 3 dager etter dem. I fremtiden er algoritmen ikke forskjellig fra de andre: etter innsamling av materiale og rensing gjennom snittene blir det introdusert ved å punktere brystkjertlene innvendig. På denne måten kan du forstørre brystet med halvparten av størrelsen eller størrelsen. For å få store mengder, må du gå tilbake til prosedyren etter en stund. Operasjonen utføres i utgangspunktet under generell anestesi og varer 2-3 timer. I en måned må du ha kompresjonsundertøy. En og en halv time vil være synlige spor, mulig hevelse, utseendet på blåmerker. Vanligvis, etter 2 uker vender kvinner tilbake til normal livskurs.

Kontraindikasjoner til prosedyren

Kontraindikasjoner for lipofilling er diabetes, blodsirkulasjonsforstyrrelser, og tilfeller hvor vev ikke roter av ulike årsaker.

trusted-source[3], [4], [5]

Konsekvenser etter prosedyren

Hver organisme er individuell, så konsekvensene etter prosedyren avhenger av ting som alder, røyking, medisinering, hvilken del av kroppen ble underlagt korreksjon: rehabilitering etter at prosedyren på ansiktet tar mindre tid enn på brystet eller baken. Noen ganger er det øyne og blåmerker, men gjør det ofte uten dem. Andre negative faktorer inkluderer langvarig smertesyndrom, en reduksjon i følsomheten i huden for en stund, utseendet av et inflammatorisk fokus som behandles med antibiotika.

trusted-source[6], [7], [8]

Komplikasjoner etter prosedyren

Overholdelse av alle anbefalinger og en pålitelig klinikk negerer alle mulige komplikasjoner etter prosedyren. Likevel er det tilfeller av tuberøsitet og ujevnhet i huden, asymmetri, som ødelegger det estetiske utseendet. Noen ganger er det behov for korreksjon ved kirurgi.

trusted-source[9], [10], [11], [12], [13], [14], [15], [16]

Ta vare på prosedyren

Lipofilling krever spesiell forsiktighet og spesiell oppmerksomhet til både korrigeringsobjektet og materialets kilde. Sistnevnte skal være i en tilstand som er klistret med en kirurgisk patch. Til plastikkirurgi i to til tre dager påføres det kald for å fjerne ødem. I gjennomsnitt tar det en og en halv time å gå tilbake til normal, mens du ikke kan sole deg, gå til badstuen, ta varme bad. Det endelige resultatet blir tydelig om 2 måneder.

trusted-source[17], [18], [19], [20]

Anmeldelser

Tilbakemelding på lipofilling er for det meste positiv. Pasienter møte den lille engangskostnad på rettssaken, til muligheten for en stein slå to fluer i ett smekk (kirurgi kombinert med fettsuging), minimum muligheten for komplikasjoner, langvarig effekt, med unntak av allergiske reaksjoner på grunn av sin egen innfødte materiale, en relativt lav kostnad. Det er også uttalelser at selv om prosedyren gir en god anti-aldringseffekt, men tiden for handlingen er overdrevet. Legene forklarer dette ved hjelp av individuelle egenskaper: i en organisme gjenstår det implanterte fettvevet i lang tid, i en annen løses det raskt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.