^

Frimerker og vurderingen av dekorative kosmetikk

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 20.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Det er mange kosmetiske merker, som hver produserer sin egen type dekorative kosmetikk. La oss se på de mest populære merkene av dekorative kosmetikk.

 • "Givenchy" er et kosmetisk merke med en lang historie. Givenchy kosmetikk vant vakre kvinner fra hele verden, kvaliteten på sine produkter og rimelig prisorientering.
 • "Lancome" er det franske merket av dekorative kosmetikk. Fordelen med dette merket er at alle produktene fra Lancome har høy kvalitet og uovertruffen aroma.
 • "The Body Shop" - en hel rekke kosmetikk og dekorative kosmetikk. Alt fra balsams til omsorg for kroppen, så forskjellige leppestifter og concealer for øyenbrynene.
 • Yves Rocher eller Les Plaisirs Nature er et av de få kosmetiske merkene som kan skryte av 100% naturlig sminke. Det frigjør alt fra skygger til øyelokk, til parfymer og balsam for hår.
 • "Faberlic" er et russisk kosmetisk merke, som etter hvert blir stadig populært i mange land i verden. Fordelen med dette merket av sminke i sin tilgjengelighet.

trusted-source[1]

Dekorativ økologisk kosmetikk

Dekorative økologiske kosmetikk er nye ord i skjønnhetsverdenen. Egenskapen til slike kosmetikk er at den inneholder bare naturlige ingredienser som nøye bryr seg om huden. Men til tross for dette, øker organisk kosmetikk 100% med sine dekorative oppgaver.

Komponenter som er en del av økologisk kosmetikk, oppfyller alle kravene til økologiske produkter. Fra slike kosmetikk vil du ikke ha kløe, rødhet, tørrhet eller allergiske reaksjoner på huden. Kosmetikk er laget av planteråvarer, som dyrkes i økologiske områder, og er ikke gjenstand for kjemisk behandling. Kvaliteten på økologisk kosmetikk er bekreftet av en rekke sertifikater, for eksempel: ECOCERT, ICEA, etc.

Organisk sminke gjør kvinner ikke bare vakre, men også bryr seg om huden. Og dette er en garanti for at skjønnheten og ungdommen er i trygge hender

Russisk dekorative kosmetikk

Hvert år blir russisk dekorative kosmetikk stadig mer populær. Og dette er ikke overraskende, da russiske produsenter bryter stereotyper og skaper kosmetiske produkter av høy kvalitet med naturlige ingredienser. La oss se på de mest populære russiske kosmetiske merkene.

 • "Nevskaya Cosmetics".
 • "Freedom".
 • "Ballet".
 • "Ural Gems".
 • Black Pearl.
 • "Visage".

Disse kosmetiske merkene er populære, både blant innbyggere i Russland og andre land. Noen merker fra ovenstående presenterer kun anti-aging kosmetikk, mens andre kombinerer en lav pris og en naturlig sammensetning. Når du velger russisk dekorativ kosmetikk, må du fokusere på gjennomsnittlige priser og nøye lese sammensetningen av midler.

Dekorativ Kosmetikk i Moskva

Hver jente ønsker å se vakker ut og ha en utmerket sminke, dette kan bidra til kvalitets dekorative kosmetikk. Moskva er en storby, så det er mange merkevarebutikker med forskjellige merker av dekorative kosmetikk. Å velge en helt ny leppestift eller mascara, gå rundt et par butikker, for å velge den mest passende for både kvalitet og pris betyr.

I Moskva er flere butikker av verdensberømte merker av dekorative kosmetikk og deres egne kosmetiske merker representert. Du kan enkelt finne dekorative kosmetikk med naturlige ingredienser, profesjonell kosmetikk og kosmetikk til barn.

Hviterussisk dekorative kosmetikk

I de senere år har det skjedd betydelige endringer i kosmetisk produksjon. Så, hviterussiske kosmetikk har funnet sine forbrukere i mange land i verden. Gjennombrudd av hviterussiske produsenter i bruk av ny moderne produksjonsteknologi og profesjonell utvikling av sminke makeup.

Alle hviterussiske kosmetiske merkevarer arbeider for å produsere høykvalitetsprodukter fra naturlige ingredienser. Det er dette faktum som har blitt prerogative av dekorative kosmetikk fra Hviterussland blant andre kjente merkevarer. Produsenter har tatt vare på at kjøperen kunne finne noen skjønnsmessige midler hos den innenlandske produsenten og bruke minst mulig penger til det.

Koreansk dekorative kosmetikk

Koreansk dekorative kosmetikk - dette er den viktigste hemmeligheten i vakre asiatiske kvinner. Derfor har asiatiske kvinner en slik myk og silkeaktig hud, og sminke ser alltid ut til 100%. De mest populære koreanske merkene av dekorative kosmetikk: Etude House, TonyMoly, Innisfree, Missha. Særegne merkevarer er at bare deres naturlige ingredienser er inkludert i deres kosmetiske produkter. Hvert dekorativt middel er ment for omsorg for enhver type hud.

Teknologien til koreansk dekorativ kosmetikk produksjon i bruk av plante ingredienser, som vokser bare på territoriet i Korea. Så inneholder mange dekorative produkter i deres komposittekstrakter av alger og ginseng, fruktsyrer og kull, kollagen og naturlige oljer. Kombinasjonen av moderne teknologi og gamle skjønnhetsrecept gir mulighet til å skape fantastiske midler, som bare har en effekt.

Japansk dekorative kosmetikk

Japansk dekorative kosmetikk ble kjent over hele verden, ikke bare for et stort utvalg av kosmetikk, som presenteres i alle land, men også av moderne produksjonsteknologi. De mest populære japanske kosmetikkene er IV-kremer. Også populærheten nytes av store skygger av skygger, høy kvalitet rødme, et elegant valg av neglelakk og midler for å ta vare på hender og hår.

Japanske kvinner ser alltid ung og vakker ut, deres hemmelighet er i bruk av høykvalitets innenlands kosmetikk. Til dags dato kan nesten enhver dekorativ kosmetikk fra Japan kjøpes via Internett. Det er nok å gå til nettstedet til den japanske produsenten og velge varene du liker. Dette er en garanti for at du får et kvalitetsprodukt i hendene dine.

Israels dekorative kosmetikk

Israels dekorative kosmetikk har alltid slått med sine ingredienser og upåklagelig kvalitet. Og dette er ikke overraskende, siden de fleste av midlene har en del av de helbredende ingrediensene i Dødehavet. De mest populære israelske kosmetiske merkene: Ahava, Holy Land, Dead Sea Premier, Mineral Beauty System og Sea of SPA.

Grunnlaget for israelske dekorative kosmetikk er moderne produksjon, mineraler og salt av Dødehavet. Disse ingrediensene er kjent for alle, takket være deres helbredende og regenererende egenskaper. Å kjøpe slike kosmetikk du kan skape, ikke bare en fantastisk sminke, men også ta vare på hudtilstanden, gi det alle nødvendige mineraler og vitaminer.

Fransk Dekorativ Kosmetikk

På mange kvinner forbinder de franske dekorative kosmetikkene med høy kvalitet, dearness og elite. Men dette er ikke alltid tilfelle, fordi det franske kosmetiske markedet er rettet mot alle deler av befolkningen. Derfor, i Frankrike, mye kvalitet og rimelig til alle kosmetiske merkevarer.

De mest populære franske merkene: L'Oreal, Garnier, Maybelline, Bourjois, Yves Rocher, Christian Dior, Lancome og andre. Den særegne franske dekorative kosmetikken er at den lett kan bli en profesjonell kosmetikklinje i egenskaper og sammensetning. Kjøper slike dekorative midler, du får garantien for at huden din bare vil være kvalitetskomponenter som ikke skader, men tvert imot vil nærme, fukte og beskytte.

Tysk dekorativ kosmetikk

Tyske dekorative kosmetikk er unik, fordi den er designet spesielt for denne eller den typen hud. Dette er veldig praktisk hvis du trenger et kvalitetsprodukt som vil skape en lys, stilig sminke, men samtidig tar du omsorg for huden.

I Tyskland, mange kosmetiske merker som er populære med skjønnheter fra hele verden. Egenskapen til slike kosmetikk er at den er skapt i moderne produksjon med bruk av ingredienser som er trygge for mennesker. Vi kan med sikkerhet si at tyske dekorative kosmetikk er et kvalitetsprodukt, som er opprettet med den nøyaktige tyngdekraften.

Polsk dekorativ kosmetikk

Polsk dekorativ kosmetikk gleder forbrukerne med et bredt spekter av produkter. Den mest populære polske kosmetiske merkevaren er Bell. Produsenter av kosmetikk skaper unike verktøy som passer perfekt til rytmen i livet til en moderne kvinne. I sminke fra polsk kosmetikk trenger du ikke å bekymre deg for at skyggene faller av, blækket vil strømme, og leppestiftet vil falme. Nei, sminke vil glede deg med friskhet og skjønnhet hele dagen.

Polske dekorative kosmetikk er produsert i henhold til europeiske kvalitetsstandarder. Og dette er en garanti for at i sluttbrukerens hender kommer et kvalitetsprodukt fra naturlige og sikre ingredienser. Alt dette gjør polsk dekorative kosmetikk til en av lederne i produksjonen av dekorative kosmetikk.

Dekorative Mineral Kosmetikk

Dekorativ mineralsk kosmetikk er en ny trend i skjønnhetsverdenen. Hva er kjennskapene til denne typen kosmetikk, om det egentlig har en mineralbase og hvordan det påvirker huden. La oss vurdere alle problemene som angår dekorative mineralsk kosmetikk.

Mineral kosmetikk er produkter fra ekte mineraler. Så, noen komponenter av slike kosmetikk blir hentet fra bakken og malt til et pulver. Et slikt mineral som glimmer gir stråling, noe som er svært vanlig i pulver, rødmer og skygger for øyelokkene.

Kvalitativ mineralsk dekorativ kosmetikk bør inneholde slike stoffer som: titandioxid og sinkoksid. Fordelen med disse mineralene er at de beskytter huden mot skadelig ultrafiolett stråling. Sinkoksid er en allergifremkallende komponent som beskytter huden mot irritasjon og negative miljøeffekter. Mineralkomponenter i dekorative kosmetikk presenteres som regel i form av pulver, det vil si pulver. Til dags dato okkuperer mineralsk kosmetikk en egen nisje blant kjennere av skjønnhet.

trusted-source[2], [3]

Produsenter av dekorative kosmetikk

Produsenter av dekorative kosmetikk er kosmetiske bekymringer som produserer kosmetikk for alle, både for menn og for kvinner og barn. Hver kvinne eller mann har sitt eget favorittmerke av dekorative kosmetikk, med hvilke midler som oftest er kjøpt. La oss se på de mest populære produsentene av dekorative kosmetikk, som er etterspurt i vårt land.

Ledere er slike kosmetiske merker som: Avon, Oriflame, Amway. Populariteten til disse produsentene er ganske forståelig. De to første, tilbyr et bredt utvalg av dekorative kosmetikk til rimelige priser. En tredje produsent er fornøyd med kvaliteten på varene, men har høyere priser sammenlignet med den første.

Slike merker av dekorative kosmetikk som Yves Rocher, Faberlic, Garnier, L'Oreal, Mary Kay, har også sitt eget forbrukermarked. Men det viktigste er at alle produsenter prøver å forbedre produksjonen og formuleringen av kosmetikk til fordel for forbrukerne.

Vurdering av dekorative kosmetikk

Vurderingen av dekorative kosmetikk gjør at du kan bestemme hvilken produsent som er bedre, hvilket merke er bedre og hvilke kosmetikk er oftest kjøpt. Vi tilbyr deg en vurdering av dekorative kosmetikk for visse produkter og den mest populære produsenten og merkene.

 • Øyenskygge - Dior 5-farget øyenskyggepalett. Ifølge mange jenter og kvinner er skyggen av skyggen av denne produsenten av høyeste kvalitet, godt lagt ned og holdt lenge i sminke.
 • Blyant for øyne - Dolce & Gabbana. Dyrt, men høyverdig produkt som du ikke trenger å bekymre deg for utseende av konjunktivitt eller øynene dine, klør og rødmer.
 • Blush er Yves Saint Laurent. Et naturlig produkt og kvalitets ingredienser. Blush gir ikke bare sminkefylling, men også beriker huden med mineraler.

Alle som bruker dekorative kosmetikk kan skape sin egen vurdering av kosmetikk og produsenter selvstendig. Dette gjør det mulig å velge den beste produsenten for ulike kosmetiske produkter og for en bestemt type hud.

Dekorativ Kosmetikk Loreal

Dekorativ kosmetikk Loreal er leder i det russiske kosmetiske markedet. Og dette er ikke overraskende, siden kosmetikk er produsert i Russland. Loreal har også etablert seg i andre land i verden som et kvalitetsmerke med et bredt spekter av produkter for kunder med ulike behov.

Mottoet til det kosmetiske merket Loreal er "du fortjener det". Selskapet bekrefter sin credo, produserer kvalitetsprodukter. Alle dekorative kosmetikk fra l'oreal kan deles inn i flere grupper. Så, la selskapet ut agenter for personen, det er stemmefrekvens kremer, rødme, pulver. Øyne sminke verktøy: øyenskygge, øyenvippe kosmetikk, mascara. Kosmetikk til lepper - leppestifter, balsam og skinner. Hver av produktlinjene er av høy kvalitet og tilsvarer kravene til dekorative kosmetikk.

trusted-source[4], [5]

Dekorativ kosmetikk Siberica

Dekorativ kosmetikk Siberica eller Natura Siberica er et merke av økologisk kosmetikkmerke fra Russland. Hovedkomponenten i alle kosmetikk er unike sibiriske urter. Det tøffe klimaet i Sibir gjør det mulig å produsere kosmetikk fra planter som er rike på vitaminer og næringsstoffer. Det er disse egenskapene utrustet med hardete planter.

Dekorativ kosmetikk siberika det første kosmetiske merket i Russland, som mottok internasjonale kvalitetsbevis - ICEA og ECOCERT. Alle ingrediensene som utgjør kosmetikk dyrkes i beskyttede områder, noe som gjør produktet mer kvalitet. Millioner kvinner i denne verden har allerede verdsatt kvaliteten på dekorative kosmetikk siberik.

Dekorativ Kosmetikk Chanel

Dekorativ kosmetikk Chanel har presentert for sine forbrukere et bredt spekter av forskjellige midler for tonekorreksjon. Dekorativ kosmetikk Chanel gjør huden jevn, strålende og sunn. I intervallet av dekorative produkter er kosmetikk til lepper og øyne, tonal kosmetikk, hår kosmetikk.

Lipsticks fra dette merket er i stor etterspørsel. Populariteten til slike kosmetikk er at produsenten produserer kosmetikk for kvinner i alle aldre. Mange leppestifter og glosser har fuktighetsgivende og ernæringsmessige komponenter som bryr seg om leppene. I tillegg til dekorative kosmetikk tilbyr Chanel spesielt tilbehør til bruk av kosmetikk. Disse er forskjellige størrelser av pensler, pulverbokser, puffer, svamper og mye mer.

Dekorativ kosmetikk Letual

Dekorativ kosmetikk Letual tilbyr et utvalg av produkter for skjønnhet og helse. Så fungerer selskapet i fire hovedretninger. Dette kosmetikk for ansikt, øyne, lepper og hår. Dette kosmetiske merkevaren gir gode tonale baser og øyenskygge.

Tonalbasene fra flywalen ligger jevnt på huden og gir en fantastisk effekt av jevn, jevn hud. Tonalka flyau forkoker nøyaktig små ufullkommenheter og forbedrer ansiktets naturlige tone. Eyelashes of Letual har et stort fargevalg. Dette lar deg velge det riktige valget for jenter med hvilken som helst farge på øyne og hår og for enhver form for sminke.

Dekorativ kosmetikk Lankom

Dekorativ kosmetikk Lankom - kosmetisk merkevare med en ganske interessant historie. I utgangspunktet var Lanka engasjert i produksjon av parfymer, og senere begynte å produsere dekorative kosmetikk. Selskapet ble grunnlagt av en mann som viet mange år til å jobbe med parfyme, så den dekorative kosmetikken fra Lanka har en sjarmerende duft som vil bli fengslet fra de første sekundene.

Som andre merker av dekorativ kosmetikk tilbyr Lancome forbrukere kosmetikk for øynene, det vil si øyenskygge, eyeliner, blyanter. Kosmetikk til ansiktet - rødme, pulver, fundament. Kosmetikk for lepper - fuktighetsgivende og beskyttende leppestifter, balsam og lipglans. En annen funksjon av dekorativ kosmetikk fra Lanka er at merkevaren produserer spesialprodukter for en viss sesong og for alle hudtyper. Takket være dette vil hver kvinne kunne velge sin egen sminke, som er ideell for henne.

Dekorativ Kosmetikk Revlon

Dekorativ kosmetikk Revlon er et amerikansk kosmetisk merke. Selskapet er engasjert i produksjon av parfymer, personlig pleieprodukter og selvfølgelig dekorative kosmetikk. Fabrikker som produserer kosmetikk Revlon er lokalisert i mer enn 22 land. Revlon og dets dekorative produkter har gjentatte ganger vært motetrenderetter i kosmetikk, skjønnhet og sminkeverden. I tillegg var det dette selskapet som først begynte å produsere kosmetiske sett, som ble valgt i henhold til fargevalg.

Alle dekorative kosmetikk Revlon er laget av høykvalitets ingredienser som har en gunstig effekt på huden. Alle produktene i selskapet er testet i spesielle laboratorier. Hvert år forbedrer og forbedrer revlon sin dekorative kosmetikk.

Dekorativ Kosmetikk Black Pearl

Dekorativ kosmetikk Black Pearl er et selskap fra Russland, som tildeles verdensomspennende anerkjennelse. Kosmetiske sorte perler er laget for daglig bruk. Å gjøre sminke med midler fra dette merket, kan du være sikker på at du ikke bare vil ha en vakker sminke, men også mild hudpleie.

Dekorativ kosmetikk har en grunnleggende kosmetikk - dette er et utvalg av kosmetikk for perfekt sminke. Så, alle dekorative kosmetikk er delt inn i aldersgrupper. Dette gjør det mulig for hver kvinne å velge det kosmetiske produktet som passer perfekt til hudtype og tilsvarer aldersrelaterte nyanser. Fordelen med dekorative kosmetikk Black Pearl er at alle produktene har høy kvalitet og rimelig pris.

Dekorativ kosmetikk ZHivanshi

Dekorativ kosmetikk ZHivanshi er den franske elitenes merkevare av kosmetikk. Givenchy produserer luksus kosmetikk. Det vil si, alle kosmetikkene til denne produsenten har en høy kvalitet, som er bekreftet av mange kvalitetsbevis og anerkjennelser av det beste merket av dekorative kosmetikk. I tillegg til dekorative kosmetikk produserer zhivanshi parfymer og klær. Hver type produkt fra livsnerven fant sin forbruker.

De mest populære dekorative produktene fra Givenchy er: tonale baser, leppeblommer og leppebalmer, leppestifter, pulver, øyenskygger, mascara med forlengende effekt. I sminke av kosmetikk produsenten legger til mineraler, termisk vann og edle metaller. Takket være dette er kosmetikk fra zhivanshi av høy kvalitet.

Dekorativ Kosmetikk Gerlen

Dekorativ kosmetikk Guerlain er et fransk kosmetisk merke. Guerlain produserer mange kosmetiske produkter for begge hudpleie og skaper den perfekte sminke.

Spesielt populære dekorative midler for ansiktet. Tone pulver ved Guerlain - et flott verktøy som lar deg gjøre huden glattere, gir sløvhet og skjule feil. Guerlain Vi har flere varianter av tone rammeverk - dette krempulver og fundament i form av kuler, som må påføres med en pensel og Tonalka i aerosolform og, selvfølgelig, den klassiske - et flytende fundament.

Den største fordelen med dekorative kosmetikk gerlen er at den har en århundrer gammel historie. Så selv under Napoleon brukte damene leppestift fra Guerlain.

Dekorative kosmetikk Avon

Dekorativ kosmetikk Avon er et populært kosmetisk merke blant unge jenter og voksne kvinner. Selskapets historie går tilbake til 1886. På den tiden var selskapet engasjert i produksjon av parfymer. Navnet Avon mottok etter reisen til skaperen David McConnell til England til River Avon.

Litt senere, nemlig i 1900, begynte selskapet å produsere dekorative kosmetikk og hudpleieprodukter for ansikt og kropp. Selskapet avon tilbyr sine forbrukere: parfyme, et bredt spekter av dekorative kosmetikk, hudpleie og hygieneprodukter, hårpleieprodukter. Vær oppmerksom på at selskapet produserer tre linjer av dekorative kosmetikk: midler til menn og kvinner og kosmetikk til barn.

Dekorativ kosmetikk Armani

Armani dekorative kosmetikk er et populært luksus kosmetikk merkevare. Alle midler fra Giorgio Armani har i deres sammensetning høykvalitets naturlige ingredienser og er ment for middelaldrende kvinner. Men til tross for dette produserer produsenten dekorative produkter og for kunder av ung alder.

Den mest populære måten å dekorere kosmetikk fra Armani er leppestifter, skinner og duftende talker for skygge. Også, Armani har en vakker linje med dekorativ øyenskygge. Alle kosmetikkene fra Armani er fornøyd ikke bare med kvalitet, men også med stilig emballasje, som ikke har noen analoger.

Dekorativ kosmetikk Artistry

Dekorativ kosmetikk Aristri er et stort utvalg av kosmetiske produkter, som er designet for å understreke naturlig skjønnhet og sjarm. Kosmetiske midler Artistry har flere linjaler av midler - disse er grunnlaget kremer, det vil si grunnlag for sminke, rødme, pulver, korrigerende blyanter og geler.

Kosmetikk aristri utviklet av spesielle oppskrifter. Så alle dekorative produkter er hypoallergenic og laget av spesielle naturlige ingredienser, som omhyggelig tar vare på huden. Hvis du er ute etter kvalitets dekorative kosmetikk som har millioner av forbrukere over hele verden, trenger du Artistry kosmetikk.

Dekorativ kosmetikk Bremen

Dekorativ kosmetikk Bremen har aldersrelaterte kosmetiske linjer. Så det er midler som er ment for moden hud og middelaldrende kvinner. Men det er kosmetikk for unge skjønnheter. Bremani-kosmetikkens særegenhet er at alle produktene har praktiske applikatorer og hetteglass som gjør bruk av kosmetikk praktisk og enkel.

Fordelen med dekorative kosmetikk er at alle produktene er laget av naturlige ingredienser. Bremani samarbeider med mange kosmetiske merker av global betydning. Så, bramani er kjent for sine blyanter for øynene og leppene, noe som gjør det mulig å skape perfekt sminke.

Dekorativ kosmetikk Vichy

Dekorativ kosmetikk Vichy - er hjernekilden til et fransk kosmetikkfirma. Vichy er et selskap som posisjonerer seg som ledende og produsent av terapeutisk dekorativ kosmetikk. Den viktigste ingrediensen i Vichy Cosmetics er termisk vann. Denne komponenten brukes til toning og fuktighet av ansiktet. Termisk vann er en del av tonalbasene og alle kremer fra Vichy.

En annen fordel med Vichy-kosmetikk er den naturlige sminke av kosmetikk. Bruk leppestift eller eyeliner, du kan være sikker på at huden din er beskyttet av naturlig sminke.

Kosmetisk kosmetikk Sisley

Dekorativ kosmetikk Sisley er et fransk kosmetisk merke. Kosmetikk Sisley er leder av luksus kosmetikk. Dekorativ kosmetikk sisley er representert i mer enn 80 land. Nesten 80% av kosmetikk er importert til andre land. Suksessen med Sisley er at bare naturlige produkter av høy kvalitet og moderne teknologi brukes i produksjon av kosmetikk.

Som alle merker av dekorative kosmetikk produserer Sisley leppestifter, kropper, eyeliner, eyeliner og lip liner, øyenskygge, rødme, pulver, neglelakk og mye mer. Å bestille kosmetikk Sisley er mulig og på en offisiell side av selskapet. Merket vil tilfredsstille deg ikke bare med kvaliteten på produktene, men også med stilig emballasje av kosmetikk.

Naturlig dekorativ kosmetikk

Naturlig dekorativ kosmetikk - dette er hva alle kosmetiske merker streber etter og setter pris på alle kjøpere. Naturligheten av kosmetikk bestemmes av produktets sammensetning. Jo mer i et rør av naturlige urte ingredienser, det vil si oljer, ekstrakter og så videre, er slike kosmetikk mer verdsatt.

Den største fordelen med naturlig dekorativ kosmetikk er at slike kosmetiske produkter ikke bare tillater å skape en herlig sminke, men også omhyggelig omsorg for huden. Så, hvis sammensetningen av stiftelsen inneholder teetrekkstrakt, vil et slikt verktøy perfekt fuktiggjøre huden din. Lippestift med vitaminer C, A eller E er en garanti for at skadede hudceller vil raskt og godt komme seg. Fordeler med naturlig kosmetikk er mange, men det viktigste er sikkerhet for menneskekroppen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.