^

Dekorativ kosmetikk

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Dekorativ kosmetikk - dette er en obligatorisk komponent i kosmetikk for enhver skjønnhet. Til sminke kosmetikk inkluderer fundament, leppestift, skygger, mascara, rødme og andre skjønnhetsprodukter. Alt som lar deg helt reinkarnere og understreke den naturlige skjønnheten. La oss se på funksjonene i dekorative kosmetikk, de mest populære kosmetiske merkene og hvordan du bruker kosmetikk riktig.

Så hva er dekorative kosmetikk? Dette kosmetikk, som bidrar til å understreke den naturlige skjønnheten i ansiktet og kroppen og skjule ulempene. Men nylig, oftere, manglende evne til riktig bruk av dekorative kosmetikk fører til motsatt. Det vil si at mangler er understreket og forverret. At dette ikke skjer, er det nødvendig å kunne bruke dekorative kosmetikk på riktig måte.

trusted-source[1], [2], [3]

Historie av dekorative kosmetikk

Historien om dekorative kosmetikk har mange århundrer, nærmere bestemt ligger begynnelsen i de tidene da folk først begynte å ta vare på huden. Det er nok å huske de gamle tatoveringer, som gjorde en spesiell urte-behandling, som ikke skadet huden. I utgangspunktet ble kosmetikk brukt for rent hygienisk formål, det vil si, beskytte huden. Vi laget kosmetikk selv på grunnlag av plante- og dyrkomponenter. Så, noen folk hadde spesielle initiasjonsritualer, hvor huden ble dekorert ved hjelp av spesielle kosmetiske produkter, forberedt for hånd.

Dekorativ kosmetikk og sminke, kjent for alle mennesker, er dette bevist av arkeologiske utgravninger. På grunn av utgravninger i Egypt ble det således funnet fartøy som lignet tilfeller for leppestift og en bolle hvor rester av olje ble funnet, som tilsynelatende ble brukt til å fukte og beskytte huden. Dessuten ble dekorative kosmetikk brukt av både menn og kvinner.

Hittil skriver kosmetikkverdenen en ny historie. En historie der det er profesjonelle kosmetologer og sminkeartister. Alle dekorative kosmetikk har kvalitetssertifikater og utvalg, slik at du kan velge et middel for enhver type hud eller sminke.

Vi tilbyr deg en liten instruksjon om riktig bruk av dekorative kosmetikk:

 1. Før du bruker kosmetikk, må huden være forberedt. Vask, tørk ansiktet med lotion eller spesiell melk. Likevel er det mulig å sette på en hud en krem som vil beskytte huden mot negativ virkning av dekorative kosmetikk og vil tillate å bære mer irreproachable sminke.
 2. Det første poenget med å bruke dekorative kosmetikk er tonalbasis. Velg en tone som vil matche din naturlige. Tonalka vil skape en jevn hudfarge, gjøre huden øm og yngre.
 3. Det anbefales å fikse tonalkræren med sprø pulver. Med lette bevegelser, pulver hele ansiktet, slik at tonen er jevn og effekten av masken er ikke opprettet. Forresten, pulver kan brukes hele dagen, for å rette opp sminke.
 4. Bak tonnekrem og pulver kommer blussens sving. For en perfekt sminke er rødmen ikke nødvendig. Men hvis du vil understreke skjønnheten i cheekbones, bruk så rødmen med en tone som passer til din farge og hudtype.
 5. Det anbefales å velge leppestift for blushens farge, eller i det minste tette nyanser. Dette gjelder lipglans.
 6. Øyenskygge bør velges i henhold til øynens farge. Så det er visse nyanser som passer for blå, grønn, grå eller brune øyne. Skygger kan velges og avhenger av hårets farge.

Profesjonell dekorative kosmetikk

Profesjonell dekorativ kosmetikk er kosmetiske produkter som brukes av profesjonelle sminkeartister for å skape den perfekte sminke. En funksjon av profesjonell dekorativ kosmetikk i den eksterne form av midlene. Gruber, rør og hatter av profesjonell kosmetikk, som regel, er gjennomsiktige. Dette er nødvendig for at sminkeartisten skal se fargen på legemidlet. Alle pakker er lette og slitesterke - dette er nødvendig for at kosmetikk skal opprettholde sin integritet i lang tid. Volumene av profesjonelle kosmetiske produkter er store, dette er nødvendig for å interessere kjøperen, ikke bare av produktets utseende, men også av mengden.

Profesjonell dekorativ kosmetikk bør være enkel å bruke, men høy kvalitet. Så sørger produsentene for at alle rør og glass åpnes lett. Dette er nødvendig for å lette arbeidet til sminkeartisten. Så, for eksempel i skyggenes palett, bør det være nok avstand mellom fargene de ikke blander når de brukes. Pulver eller rødme bør være i en stor, praktisk krukke slik at du kan jobbe med dem med en stor sminkepensel. Vær oppmerksom på at mange merker av dekorative kosmetikk, produserer midler med utskiftbare tabletter. Det vil si når rødmen er over, kan du kjøpe en annen tablett, sette den inn i esken og fortsette å bruke.

En annen fordel med profesjonell dekorativ kosmetikk i sin kvalitet. Makeup av slike kosmetikk ser naturlig ut og varer lenge.

Sammensetning av dekorative kosmetikk

Sammensetningen av dekorative kosmetikk er dens kvalitet. Jo mer i sammensetningen av naturlige komponenter, jo bedre, derfor mer trygg og dyrere dekorative kosmetikk. Sammensetningen av naturkosmetikk av høy kvalitet bør ikke inneholde komponenter som kan forårsake allergisk reaksjon, irritasjon eller utseende av svarte flekker, det vil si komedoner. Når du kjøper et kosmetisk produkt, er det nødvendig å være oppmerksom på sammensetningen som er angitt på røret. Hvis sammensetningen ikke er skrevet på produktet, men bare hint at etter denne sminke vil du bli en skjønnhet, for eksempel "en herlig leppestift, med effekten av utstråling", så er det bedre å ikke kjøpe et slikt middel.

 • Hvis du, når du velger sminke, kjøper tonic for vask eller skum, så vær oppmerksom på at sammensetningen av produktet må inneholde de såkalte vannholdende komponentene. Disse stoffene inkluderer: urea, sorbitol, melkesyre og andre. En slik sammensetning opprettholder det nødvendige fuktighetsnivået i huden.
 • Sammensetningen av pulver eller fundament kan inkludere silkeproteiner. Denne komponenten gjør huden skinnende og mild, gjenoppretter fuktighet.
 • Melkesyre i sammensetningen av dekorative kosmetikk reagerer på hydrering, mykning og kondisjonering.
 • Kosmetikk med et ekstrakt av hvete bakterier eller vitania E, forbedrer blodsirkulasjonen og stimulerer veksten av friske hudceller.
 • Sesamolje - skaper en usynlig beskyttende film på huden, som forhindrer tørking av huden.
 • Kokosolje - nærer og myker huden.
 • Primroseolje - beriker huden med flerumettede syrer og toner.
 • Hydroviton er en analog av den naturlige sekresjonen, som produserer huden. Den har antiinflammatoriske egenskaper.
 • Camphor essens - lindrer og renser huden.
 • Parsol - absorberer ultrafiolett stråling og forhindrer ødeleggelse av kollagen i hudceller.
 • Magnesium og sinksulfat - har en kjøleeffekt og myker irritert hud. Ofte er det en del av dekorative kosmetikk for sensitiv hud.

Krav til kvaliteten på dekorative kosmetikk

Kravene til kvaliteten på dekorative kosmetikk spiller en svært viktig rolle. Siden avhengig av emballasjen der det kosmetiske produktet er plassert og dets sammensetning, avhenger av hvordan kosmetikkene vil vise sig på huden. Det vil si om det vil forårsake allergi eller omvendt, vil ta vare på huden og vil skape en fantastisk sminke som vil vare lenge. La oss se på de grunnleggende kriteriene som gjelder kvalitetskravene til dekorative kosmetikk.

 • Pakking. Dekorativ kosmetikk er produsert i plast-, metall- og glassflasker, rør, glass og i emballasjen i form av en aerosol.
 • Merkingen av et kosmetisk produkt består av et navn, varemerke og produksjonsdato.
 • Navnet på det kosmetiske produktet bør være det første som tar øyet til en potensiell kjøper. Samtidig på baksiden av røret eller krukken må det være et klistremerke eller en liner, der alle komponentene som er en del av denne dekorative enheten, er skrevet.

Forbrukeregenskaper av dekorative kosmetikk

De viktigste forbrukeregenskapene til dekorative kosmetikk er utseendet til det kosmetiske produktet, dets sammensetning, emballasje. La oss vurdere forbrukeregenskapene til ulike produkter fra kategorien dekorative kosmetikk.

 • Cream tonal eller annen krem er en homogen konsistens, uten klumper og koagulerer. Det bør ikke være delaminering av kremet, og hvis det så ut, da etter en liten risting av røret, bør tekstur igjen bli homogen.
 • Pulver og rødme - uten korn, fin sliping. Det dekorative middelet bør være godt presset og ikke bryte med trykk. Kosmetikk bør være tørr med behagelig lukt og farge. Dette gir mediet en lett tekstur på huden.
 • Blyant for øyne og lepper, leppestift, mascara og fett rødme bør ikke smelte og myke ved temperaturer opp til 35-40 °. Mascara bør være vanntett og rødme jevnt ligge på huden.
 • Neglelakk - samme konsistens, ikke veldig tykk og ikke flytende, uten urenheter og koagulerer. Løsningen bør ligge godt på neglene og tørke raskt.

Forbrukeregenskapene til dekorative kosmetikk bør være basert på riktig masse og form av produktet. Overflaten skal være uniform, fri for fremmede lukter og overholde den deklarerte produsenten.

trusted-source[4], [5]

Harm for dekorative kosmetikk

Mange kosmetikere hevder at huden er aldring fra negative faktorer, som for eksempel skader av dekorative kosmetikk. Men er dette slik, eller er det bare en fordommerlig holdning til skjønnens midler? La oss se på noen få regler som gjør at du kan velge riktig dekorativt kosmetikk, som ikke vil ha en negativ effekt på hudtilstanden.

 1. Ikke kjøp billig kosmetikk fra produsentene du først hører om. Husk at miser betaler to ganger. I vårt tilfelle, dårlig kvalitet dekorative kosmetikk - skade på huden.
 2. Les sammensetningen av kosmetikken. Hvis du kjøper rødme eller leppestift, vær ikke lat og les hva som er inkludert i dette verktøyet. Jo mer i sammensetningen av naturlige komponenter, jo bedre sminke og mindre skade fra den.
 3. Holdbarhet - bruk aldri sminke som er utløpt.

Hvis du virkelig tror på smaken av sminke, så få deg selv oksygen dekorative kosmetikk. For kostnaden av slike midler vil være dyrere enn vanlig kosmetikk, men kvaliteten er en størrelsesorden høyere. I tillegg, oksygen kosmetikk, som naturlig kosmetikk - berik huden med næringsstoffer og alt som er nødvendig for normal vekst av friske celler.

Klassifisering av dekorative kosmetikk

Noen kosmetikk har en viss struktur, så det er en klassifisering av dekorative kosmetikk. La oss se på kriteriene for klassifisering av dekorative kosmetikk.

 • Kosmetikk av masseforbruk er billig og godt annonsert betyr.
 • Midterklassen - i sammensetningen av slike dekorative kosmetikk er komponenter fra ikke-giftige råvarer. Som regel er 30-50% av ingrediensene naturlige ingredienser.
 • Kosmetikk av høy kvalitet eller luksusklasse - høy pris og tilsvarende høy kvalitet. 90% av sammensetningen av slike kosmetikk er naturlige ingredienser.
 • Terapeutisk dekorativ kosmetikk - lar deg lage fantastisk sminke og ta vare på huden. Løser visse problemer med huden og forsiktig bryr seg om henne.
 • Profesjonell dekorativ kosmetikk - motstandsdyktig mot mekaniske påvirkninger, brukt til sminke modeller eller til fotografering. Ikke ha terapeutisk eller beskyttende effekt på huden.

Klassifisering av dekorative kosmetikk etter utvalg av produkter:

 • Kosmetikk til lepper.
 • Midler for ansikt.
 • Kosmetikk for øynene.
 • Midler til negler.

Hovedkarakteren på klassifiseringen av alle dekorative kosmetikk er fargene og tonen til legemidlet.

trusted-source[6], [7]

Ansiktspreparater

Dekorativ kosmetikk til ansiktet er representert av et stort utvalg av kosmetikk. Dette og fundamentet, pulver, rødme, fuktighetsgivende og rensende tonics, øyenskygge, leppestift, leglans og mye mer.

Når du velger dekorative kosmetikk for ansiktet, bør du være spesielt oppmerksom på at kosmetikkens sammensetning. Kosmetikk bør inneholde naturlige ingredienser. Takket være dette blir sminke ikke bare vakker, men også trygg for en delikat kvinnelig hud.

trusted-source[8]

Dekorativ kosmetikk for øynene

Dekorativ kosmetikk for øynene er representert av et bredt spekter av produkter. La oss se på de grunnleggende kosmetiske produktene som faller inn i kategorien øyeformatkosmetikk, samt hvordan du får øyeforming riktig og hvor du skal begynne. Så, sminke av øynene må begynne med påføring av en krem base. Over krembasen, er det nødvendig å påføre et lag med pulver, dette vil tillate at skyggene ikke smuldrer og gjør opp lenger for å beholde sitt opprinnelige utseende.

 • Øyenskygge - dette kosmetiske produktet kan være fettt og i konsistens ligner leppestift. Også det er skygger, som i deres utseende ligner pulver, som er krummende eller tvert imot komprimert. Mange produsenter produserer også flytende øyenskygge. Velg øyeskygge bør styres av stilen til sminke. Så for hverdagsformål er det skumløse skygger, og for kveld eller ferie - væske eller kremskygger.
 • En blyant for øyenbryn og øyne - legger vekt på øynets kontur, gir mer uttrykksfulle og lysere. I tillegg til blyanten er det flytende eyeliner. Kabling er sikrere, ettersom mange produsenter legger til nyttige stoffer og mineraler til deres sammensetning. •

Mascara - etterbehandling av sminke - er mascara. Dette kosmetiske produktet lar deg forlenge øyenvippene, noe som gjør dem mer myke og tykke. Når du velger mascara for øyevipper, er det nødvendig å velge allergivenlige midler.

Dekorativ kosmetikk for øynene gjør at du kan lage en stilig sminke og finne ditt eget unike bilde.

trusted-source[9], [10]

Dekorativ kosmetikk for lepper

Dekorativ leppe kosmetikk er det mest populære produktet for kvinner, jenter og jenter i alle aldre. I kategorien dekorative kosmetikk til leppene er hygieniske leppestifter, leppebalmer, dekorative leppestifter og glitter. Det vil si betinget dekorative kosmetikk for leppene kan deles inn i medisinsk og rent dekorativt.

Medisinsk kosmetikk til leppene - det er hygieniske leppestifter og balsam, som er svært populære om vinteren. Sammensetningen av slike kosmetikk inkluderer vitaminer og mineraler, som omhyggelig tar vare på huden. De mating, fuktighet og beskyttelse. Sammensetningen av dekorative kosmetikk for leppene inneholder også naturlige ingredienser, vegetabilske oljer og ekstrakter som forsiktig tar vare på den delikate huden på leppene.

trusted-source[11]

Dekorativ Kosmetikk for Problem Skin

Dekorativ kosmetikk for problemhud er kosmetiske produkter som er laget av naturlige ingredienser. Denne sminke gjør at du kan opprette en fantastisk sminke og forsiktig bryr seg om huden.

Hovedregelen for å velge dekorative kosmetikk for problemhud er ikke å kjøpe billige produkter eller kosmetikk fra ukjente merker. Husk å spare på tonalkrem eller leppestift, du sparer på helsen til huden din.

Kosmetikk for problemhud er representert av forskjellige tonalkremer, pulver, skygger, leppestifter og mange andre midler. Det vil si, dette kosmetikk er nesten ikke annerledes enn det vanlige dekorative. Den eneste forskjellen i medisinsk sparing kosmetikk for problem hud.

trusted-source[12], [13], [14]

Hypoallergen dekorative kosmetikk

Hypoallergen dekorativ kosmetikk er et nytt ord i kosmetikkindustrien. Den spesielle egenskapen til slike kosmetikk er at den ikke skader huden. Sammensetningen av gipollergennoy-kosmetikk inkluderer komponenter som ikke forårsaker allergiske reaksjoner, irritasjoner eller rødhet på huden.

Den eneste ulempen ved gipollergennoy dekorative kosmetikk er at den har et begrenset valg. Men i slike kosmetikk, et minimum av fargestoffer, noe som irriterer huden. Hovedkomponenten i slike kosmetikk er naturlige mineraler og planteekstrakter. Ved hjelp av denne sminke har du en garanti for at huden din er under pålitelig beskyttelse.

Medisinsk dekorativ kosmetikk

Medisinsk dekorativ kosmetikk - dette er den nyeste oppfinnelsen av kosmetikkprodusenter. Skjønnheten i medisinske kosmetikk er at du får vakker sminke og omsorg og hudpleie samtidig.

Medisinsk kosmetikk brukes på alle områder av omsorg og sminke. Den viktigste forskjellen mellom terapeutisk kosmetikk og det vanlige er at terapeutisk kosmetikk påvirker de dype lagene i huden.

Mange produsenter anbefaler at før du begynner å bruke terapeutisk dekorativ kosmetikk, rådfør deg med en kosmetolog og velg de produktene som er ideelle for din hudtype. Vær oppmerksom på at alle terapeutiske dekorative kosmetikk kun er laget av naturlige ingredienser.

Elite dekorative kosmetikk

Elite dekorative kosmetikk er representert av ulike kosmetiske merker som spesialiserer seg i produksjon av kosmetikk av høy kvalitet. Hovedtrekk ved elite-kosmetikk er at den bare er laget av naturlige ingredienser som er trygge for menneskekroppen og ikke har en negativ effekt på huden.

Mange kosmetiske merker produserer begrenset serie av elite dekorative kosmetikk. Fordelen med slike produkter er 100% kvalitet. For å elite kosmetikk betyr kostnaden derav en størrelsesorden høyere enn prisen på kosmetikk for generelt forbruk. Det finnes ulike linjer av elite kosmetikk, som hver er designet for en bestemt type hud.

Den beste dekorative kosmetikken

For i dag velger valget av kosmetiske produkter seg med sortimentet og valg av varene for enhver type hud og i hvilken som helst priskategori. Men hvorfor er noen produkter mer populære og dyrere og hva er den beste dekorative kosmetikken?

Den beste kosmetikken er kosmetikk laget av naturlige ingredienser. Dette er en garanti for at du etter en slik behandling ikke har allergisk reaksjon, utslett eller irritasjon på huden din. Kjøpe kosmetikk, gi preferanse til de merkene du er kjent med eller hørt om. Ikke glem at hvert dekorativt kosmetisk produkt er laget for en bestemt type hud. Derfor velger du alle kosmetikkene individuelt, og så vil dekorative kosmetikk være det beste for deg.

Dekorativ kosmetikk for barn

Dekorativ kosmetikk til barn forårsaker mange spørsmål fra foreldre og kosmetologer. Men for å få et entydig svar på om det er behov for dekorative kosmetikk for barn, kan ingen. Produsenter hevder at deres kosmetikk er helt trygt for barns hud, og dette bekrefter den naturlige sminke av kosmetikk. Så det anbefales å bruke barnas kosmetikk for barn fra fem år, men det finnes linjer som er laget for barn fra tre år.

La barnet ditt bruke sminke eller ikke, bare for foreldre. Men det er mest rimelig å la barnet prøve å bruke kosmetikk, men bare under streng foreldrekontroll.

trusted-source[15], [16]

Dekorative barnas kosmetikk

Dekorative barnas kosmetikk er en nyhet av det kosmetiske markedet. Hvis du har en ung skjønnhet i familien, vær forberedt på det faktum at du må møte valg og kjøp av sminke for henne. Kjøper barnas dekorative kosmetikk, du trenger å vite de grunnleggende reglene, da barnas hud er svært sårbar og følsom. Fra konstant bruk av substandard kosmetikk, vil barnets hud vise tegn på en allergisk reaksjon, tørrhet, irritasjon. Barnets hud, som en svamp, absorberer alle negative stoffer, som ikke har en veldig god effekt på barnas kropp.

La oss vurdere reglene som vil tillate å velge høy kvalitet dekorative barnas kosmetikk. 

 • Det første du må ta hensyn til når du velger barnas kosmetikk, er sammensetningen. Sammensetningen av midler skal bare omfatte bevist, og bare naturlige komponenter. For eksempel vegetabilske oljer, ekstrakter, bivoks og, selvfølgelig, glyserin.
 • Barns dekorative kosmetikk bør være antiallergisk. Kosmetikk bør også ha antiinflammatorisk effekt og har i deres sammensetning vitamin A, C, E og D.

Barnas dekorative kosmetikk er designet for å få hver baby til å føle seg som en voksen. Men ikke bruk disse verktøyene for ofte.

trusted-source[17], [18]

Dekorativ kosmetikk til jenter

Dekorativ kosmetikk for jenter bør være for hver ung kvinne av mote. Produsenter av barnas kosmetikk har tatt vare på det som betyr ideell til en mild barns hud og brydde seg om det.

Det er mange vellykkede og påvist kosmetiske merker som tilbyr dekorative kosmetikk til jenter. De mest kjente selskapene er: "Little Fairy", "Barbie", "Princess". Disse kosmetiske merkene produserer slike barns kosmetikk, som leppestifter, øyenskygge, mascara, pulver, rødme og mange andre midler.

trusted-source[19]

Midler av dekorative kosmetikk

Midler av dekorative kosmetikk har en viss klassifisering. Så det finnes midler til forskjellige formål. For eksempel, profesjonell, barnas, medisinsk, for make-up artister og så videre. Dessuten er kosmetiske produkter tilgjengelige for forskjellige hudtyper. Det er spesielt grunnlag for sensitiv eller for eksempel tørr hud, neglelakk, som er oppblåst og mye mer.

I tillegg er middelene til dekorative kosmetikk delt inn i naturlig og syntetisk. Hvis sammensetningen av produktet mer enn 70% av urte ingredienser, så er denne kosmetikken ansett som naturlig og høyt verdsatt. Det er også dekorative kosmetikk, som inneholder mer syntetiske, det vil si kunstige komponenter. Til slike kosmetikk bære dekorative midler for visagistes som er engasjert i å lage en sminke for modeller. Den største fordelen med slike kosmetikk er lav kostnad og lang levetid.

Tegning av dekorative kosmetikk

Korrekt bruk av dekorative kosmetikk er en ekte kunst som hver kvinne bør ha. La oss se på de grunnleggende prinsippene og reglene for bruk av ulike kosmetikk.

 • Tonal betyr - brukes jevnt, jevnt på hele ansiktet. Kremet skal være fra linjen av hårvekst på pannen og opp til nakken. Legg merke til at lepper og øyelokk også dekker med et fundament. Hvis du har et tonalt middel i form av en spray, sprer du tonen over hele ansikt og nakke etter en jevn sprøyting, ved hjelp av en svamp.
 • Pulver - påført over fundamentet. For å bruke pulver, må du bruke en stor børste eller pust. Fordelen med pulver er at det ikke ødelegger tonalbasis, men skaper bare en annen lysfargetone som gjør huden sunnere og vakkerere.
 • Blush - rødme er fettkrem og pulveraktig. Hvis du bruker pulverisert, er det nødvendig å påføre dem på linjen av kinnbenet ved hjelp av en stor børste. For krem bruk svamp.
 • Øyeskygge - det er krem, flytende og pulveraktig. Ved bruk av sistnevnte skal en spesiell liten svamp børste brukes. For andre former for nyanser, anbefales det å bruke spesielle øyelokkbørster. Skygger er valgt for øyenfarge, hårfarge og sminke type.
 • Mascara - gjør øyenvipper lenger og frodige. Noen ganger er det vannbestandig og vannløselig. Hvis du er redd for at dine følelser vil overflow fra mascaraen din, bruk deretter vanntett. Legg merke til at mascara skjer med en øyenvippe som bløder øyevippen.
 • Lippestift og blyant (kontur) til leppene - det fineste trykket på sminke. Leppestift kan være i form av en krem, det vil si flytende eller fast. Lippekonturen må samsvare med leppestiftets farge.

Dekorativ kosmetikk for make-up artister

Dekorativ kosmetikk for makeup-kunstnere refererer til profesjonell kosmetikk. Slike kosmetikk varierer ikke bare i kvalitet, men også i emballasje fra konvensjonelle dekorative kosmetikk.

Dekorativ kosmetikk for sminkeartister bør være komfortabel og funksjonell. For å sikre at under arbeidet med makeup-kunstneren ikke kastet bort tid på å tenke på hvordan man åpner en fancy boks med skygger eller pulver. Alle midler har som regel gjennomsiktig emballasje, for umiddelbart å være synlig med hvilken tone og farge du jobber. Når det gjelder kvaliteten på kosmetikk for makeup-artister, er det midler med naturlige ingredienser som gjør det mulig å skape ikke bare vakker, men også trygg sminke. Den største fordelen med makeup kosmetikk for make-up artister er at det varer lenge i sminke.

trusted-source[20], [21]

Omtaler om dekorative kosmetikk

Anmeldelser av dekorative kosmetikk gir hver kjøper muligheten til å lære om dette eller det kosmetiske merket eller produktet. Så, ifølge vurderinger om dekorative kosmetikk, er de mest høykvalitets kosmetikkene midler fra naturlige ingredienser og på mineralbasis. Etter bruk av et fundament med termisk vann og mineraler blir huden stram og sunnere.

Lipsticks og alle leppe kosmetikk, som inkluderer et kompleks av nyttige vitaminer, gir milde lepper med kvalitetspleie og skjønnhet. Ifølge vurderinger på dekorative kosmetikk, bør du ikke spare på å kjøpe sminkehjelpemidler. Siden høye kostnader er alltid berettiget av kosmetikkens kvalitetssammensetning.

Dekorativ kosmetikk er kosmetiske produkter som bidrar til å understreke naturlig skjønnhet og sjarm. Det riktige valget av kosmetikk bør være basert på valg av naturlig kosmetikk for en bestemt type hud. Dette er en garanti for at regelmessig bruk av kosmetikk ikke vil skade hudtilstanden.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.