^

Permanent øyenvippe farging

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 17.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Jentene ville ikke nekte fra den magnetiske, mystiske visningen, de vanvittige mennene. Og hva er grunnlaget for en slik magi? Øyevipper! Velpleide, lange, lyse øyenvipper er drømmen til enhver jente. Hvis du er lei av å bli malt hver dag, kan du prøve å gjøre en slik prosedyre som permanent farging av øyevipper.

Dette er en nyskapende prosedyre, og den ble registrert i salongtjenestemenyen for ikke så lenge siden. La oss snakke litt om permanent farging av øyevipper.

trusted-source[1], [2]

Farger med øyenvipper med permanent blekk

Vel, fra prosedyrenes navn "farging av øyevipper med permanent blekk", bruker kosmetologen en spesiell type slagtekroppe. Permanent mascara er forskjellig i sammensetningen fra det vanlige - det gir cilia mer volum og lengde, og flekker i en lys farge. Dette er den mest motstandsdyktige mascaraen, designet for langvarig handling. Grunnlaget for permanent slaktkropp - stoffets gelkomponenter er atoksiske, det vil si at de er absolutt ikke skadelige. Å bruke mascara kan bare kosmetologen i en skjønnhetssalong. Du må vente i 40 minutter, da det er flere stadier av søknad. Første cilia grundig rengjort og tørket. Deretter bruker mesteren sammensetningen til øvre og nedre cilia, deretter separeres cilium og tørkes igjen. En spesiell gel omgir hver øyenvippe separat, de holder seg ikke sammen, de trenger ikke inn i øyenvippens struktur.

La oss snakke om fordelene med farging av øyevipper med permanent blekk.

 • Effekten varer opptil en måned.
 • Din mascara vil ikke flyte og tåle snøfall, regn, havbading og svømming i bassenget - du vil være vakker i alle vær og under alle omstendigheter.
 • Kroppens sammensetning er hypoallergen.
 • Cilia forblir naturlig og fleksibel.
 • Øyenvippe farging kan gjøres både på øyevipper som accreted i salongen, og etter biosubwash av cilia. Med bio-voksing anbefales det også å bruke flekker.

Kosmetologer forteller om særegenheter ved å forlate seg etter prosedyren for å fargelegge øyevipper med permanent blekk.

Reglene er strenge:

 • De første 24 timene etter permanent farging av øyevipper, kan du ikke gå til badstuen, badet, rør ikke vannet
 • Etter fargingsprosedyren, glem det tradisjonelle kjøttet minst en måned
 • Krem rundt øynene og sminkefjerner bør ikke inneholde olje. Bruk micellar vann.
 • Om curling strykejern for øyenvipper og børster for combing glemmer en måned sammen med tradisjonell mascara
 • Personen i puten er bedre å ikke sove - cilia kan bli skadet).

Biokjemisk og permanent øyevippfarging

Biovanivka og permanent farging av øyevipper er ikke i det hele tatt hjemmeprosedyrer. Kast ideen om at du kan gjøre det selv, og velg en god salong. Kosmetologer hevder enstemmig at for biosubwassene av øyevipper de bruker betyr at de ikke inneholder to skadelige stoffer: ammoniakk og hydrogenperoksid. Prosedyren er ufarlig, effekten varer opptil to måneder. Basert på erfaringen fra de kvinnene som allerede har gjennomgått en slik prosedyre, er det bare en korreksjon hver tredje uke, siden øyevipper ser ut som ny, og de må også bli podet. For de kan vokse i feil retning. Så hvem trenger en bioko og permanent farging (hvis disse prosedyrene er parret, er effekten bare fantastisk):

 • de som er lange i naturen, men rette øyenvipper; - de som har korte og hengende cilia - hvis tipsene er bøyd, er den visuelle effekten av en åpen visning sikret for deg;
 • de som vil etter oppbyggingen (eller før den) for å forandre den naturlige formen på deres øyenvipper;
 • de som har problemer med individuelle, stygg voksende cilia;
 • de som bare vil ha en vakker bøyle av sine øyenvipper.

Prosedyren varer omtrent en time, men alt avhenger av hva slags forberedelser mesteren bruker, og også på øyenvippene til klienten. Du må huske en ting: Hvis prosedyren er gjort riktig, er den INFINITE og har ingen bivirkninger

Beskriv kort hva du forventer i prosedyren for permanent farging og øyenvippe øyenvippe. Mesteren forbereder klienten - påfyller håret slik at de ikke forstyrrer hatten, fjerner sminke, hvis klienten fortsatt glemte anbefalingene og laget øynene den dagen. Deretter blir øyenvippene på toppen forsiktig påført med en fikseringsenhet for den halvfaste kadaver. Det er et belegg som gir ciliene enda mer volum, forlenger øyenvippene. Dette belegget tjener også til å øke bøyningen. Feltet i denne mesteren bruker silikon krøller for øyevipper, og deretter er øyevippene festet til dem. Mesteren må velge størrelsen på curler basert på egenskapene til klientens øyevipper, samt ønsket bøyning. I bunnen av cilia er krøllene løst. Hver veiviser med presisjonslimmer limer på curlers og i ti minutter dekker med en spesiell sammensetning for bio-vifing. Sammensetningen er helt trygg. Etter forfallsdatoen blir sammensetningen fjernet, krøllene fjernes. Den neste operasjonen er en fem minutters bruk av næringsstoffer. Mens klienten venter, forklarer mesteren svært viktige punkter - etter prosedyren bør du unngå kontakt med vann 24 timer. Det er alt)) Etter at du kan besøke bassenget og badstuen, kan du sove som du er vant til. For å forbedre effekten av bio-zavivki tilbyr kunder umiddelbart farget cilia semi-permanent blekk. Det nedre øyelokket er forseglet for beskyttelse, og klienten kan velge: hva vil han se sine øyevipper - med 3d eller 2D effekt? Hvis du "klapper øyevippene og tar av", må du spørre mesteren for tre lag med flekker. Etter at disse prosedyrene erobret, vil noen ikke være vanskelig, og tiden til å se fantastisk ut, trenger du nå tre ganger mindre.

trusted-source[3], [4]

Prisen på permanent eyelash farging

Prisproblemet avhenger av salongen der du ønsker å gjennomføre prosedyren. Ikke glem at alt avhenger av mesteren - be om tilbakemelding om prosedyren for permanent farging av øyevipper fra de som allerede har gjort denne prosedyren. Se etter en god mester. I dyre Kiev salonger, slike prosedyrer kan koste fra 200 til 400 UAH. Øyebryt biosubscription koster opp til 600 hryvnia. I regionale sentre er prisene naturlig lavere.

Omtaler om permanent øyenvippe fargestoffer

Først av alt er de positive om prosedyren for kvinner som er engasjert i bassenget eller planlegger gjeld til sjøs. For dem er den permanente øyenvippefargingsprosedyren den eneste sjansen til å være vakker for alltid. Mange føler seg "ikke kledd" når øynene ikke er malt. Denne følelsen forsvinner, men en følelse av selvtillit kommer. Det er en annen kategori av kvinner som ikke kan uten slike prosedyrer - de er alltid opptatt og skyndende kvinner, spesielt de som har sitt arbeid langt hjemmefra. Det er ingen tid for innsamling - du må også gi verdifulle instruksjoner til hele husstanden om å distribuere, overvåke barna. Og i dette tilfellet krever skjønnheten til ofrene ikke - en og en halv time i hytta, og du sparer nerver og dyrebare morgenminutter. Tilfeller av skjøthet av øyenvipper og prolapses skje - men årsaken til dette er bare avitaminose eller demodikose.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.