^

Sminke og farge på klær for blek hud

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Gjøre opp for blek hud er ikke særlig vanskelig. Moderne industrien har presentert et stort antall farger og nyanser som vil presentere blek hud i et vinnende lys.

Selvfølgelig vil lyse sminke være latterlig på alabast hud. Ikke bruk lyse blå og blå, brune og rosa nyanser. Det er nødvendig å gi preferanse til lyse farger - lys sand, mykrosa, lys grå, beige og brune nyanser. I dette området kan du bruke kalde og varme nyanser. Pearly skygger bør brukes med forsiktighet: de kan lette øynenees indre hjørner litt eller sette skygger av elfenben under øyenbrynene for å gjøre øynene visuelt større.

Hvis du bruker podvodku til å lede den klare pilen over og under øynene, vil den se spektakulær på ansiktets bleke hud. Du kan lage tynne buede hender, og rett og zadekorirovat øyne på samme måte som katter.

I kombinasjon med porselen hudfarge, vil svart mascara se bra ut. Ikke bruk plomme, blå og blå hue av slaktkropp, da disse fargene gir alabast huden et falmet utseende.

Krem for blek hud

Det er en mulighet til å understreke porselen hudfargen, ved hjelp av moderne dekorative kosmetikk, for eksempel grunnlag.

Tonekremet for blek hud er representert av følgende merker: Chanel, Dior, Clinique. For blek hud er det ikke nødvendig å velge nyanser av tonale midler med en gul base og bronzere. Det er et triks som vil bidra til å gjøre hudens overflate enda. Det er nødvendig å blande i en mengde 3: 2 tonal og fuktighetsgivende krem og på ansiktet.

trusted-source[1]

Blush for blek hud

Lyse nyanser av rosa rødme er forbudt for eierne av alabast hud. Preferanse bør gis til myke rosa eller fersken fargetoner.

Bruken av rødme kan forvandle en kvinnes utseende. Først og fremst bør rødmen legges på kinnben og skygge. Deretter påføres en liten mengde rødme på øvre øyelokk. Noen sminkeartister anbefaler at du bare bruker rødme i øvre del av kinnbeinene, vekk fra nasolabiale folder. En slik mottakelse vil gi personen et mer ungdommelig og friskt utseende.

Lippestift for blek hud

Bleg hud trenger forfriskning og et sunt utseende. Bruk av leppestift er en ideell måte å oppnå dette på.

Besitter av porselen lær er egnet for myke nyanser av leppestifter og glosser, nemlig fersken, rosa og sand. Takket være dem blir leppene forførende, og huden blir strålende og frisk.

Pulver for blek hud

Å velge et pulver for en blek hud er ubehagelig nok. Du kan anbefale produktene til følgende produsenter, som er ideelle for porselen lær:

 1. Lumine, tone "0".
 2. Marie Kay, fargen på "elfenben 1".
 3. Max Factor № 01, 20, 85.
 4. Bourgeois Biodetox, det er flere egnede nyanser.
 5. L'Oreal Alliance Perfekt, tone R1.
 6. Vivienne Sabot, fuktighetsgivende pulver av den letteste skyggen.
 7. Chambord, lyse nyanser.
 8. Bak Dora, antiblesk.
 9. Pupa silkepunkt, nr. 1.
 10. Triumf, lys skygge.

Hårfarge for blek hud

Eiere av blek hud lider ofte av deres mangel - den overdrevne plassen av huden i ansiktet og kroppen ser ut til å være en manifestasjon av ømhet. Men, med en kreativ tilnærming, kan du gjøre ulempe i verdighet. Dette er valget av en vellykket hårfarge i nærvær av blek hud.

Den mest vellykkede kombinasjonen er en mørk hårfarge og blek, porselenhud. Og brunetter med brune øyne, utstyrt med veldig lett hud, er veldig populære blant menn. Derfor kan eieren av blek hud kompensere for denne mangelen og understreke deres "rosiner" ved å bytte farge på håret ved hjelp av farge. Første gang denne prosedyren skal gjøres ved hjelp av en erfaren frisør som anbefaler at du velger riktig tone i maling, så vel som produsenten. Det skal bemerkes at "blek-ansikt" kvinner som regel har svært følsom hud, som kan reagere med allergiske utslett til aggressive kosmetikk og husholdningskjemikalier.

Oftest er den naturlige hårfargen hos friske kvinner med blek hud rød. Selv om det også er blondiner (blondiner) med blå øyne, hvilken natur har gitt lys og sensitiv hud. Hvis det rettferdige kjønet ikke anser det nødvendig å bytte hårfarge, må de lysere opp overflaten av lakk ved hjelp av sminke og riktig farge på klærne.

Farger av klær for blek hud

Svært mange mennesker med rettferdig hud står overfor problemet med å velge klær. For eksempel kan et lett utvalg av farger skygge ansiktsegenskapene til eiere av porselen lær og få dem til å se ut som spøkelser. Derfor har designere av klær utviklet visse regler, som bør følges, hvis ønskelig, for å skape et attraktivt utseende.

 1. Først av alt er det nødvendig å bruke mørk farge i klærne - mørk blå, forskjellige nyanser av blått, smaragd.
 2. Lyse, rene farger med klær til eiere av blek hud, for eksempel rød, gul, grønn, vil også se bra ut.
 3. Fans av svarte klær bør bære lyse tilbehør, for eksempel røde toner.
 4. Ikke bruk klær av hvit, beige, oransje, krem og terrakotta. Slike nyanser vil gjøre lyshuden visuelt enda blekere.
 5. Klær pastellfarger også, er ikke egnet for eiere av porselen lær. Men hvis lyse farger likevel ikke er favoritt, så er det nødvendig å ty til pastellfarger med kalde nyanser, for eksempel til turkis.

Farge på badedrakt for blek hud

Fargen på badedrakten for blek hud bør understreke eierens verdighet, og ikke omvendt. Derfor er det mest foretrukne badedrakter av neonfarger som forbedrer lysstyrken til solens stråler og gjør bleke hudeiere mer attraktive.

For "blek-ansikt" kvinner, er blå og turkise badedrakter mest egnet. Alt som ligner fargen på sjøbølgen, er ideell for meget lett hud.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.