^

Doktorens kosthold

Kostholdsledere er vitenskapelig designet og støttet av kostholdspraksis. De er representert av leger som hadde en eksepsjonell mulighet til å teste effekten av disse diettene på sine pasienter, og de var takknemlige for dem.

Leger kosthold er et sunt kosthold for deg. Vi presenterer for deg oppskrifter for de mest effektive kostholdene for vekttap, snakk om fordeler og ulemper, forklar essensen av et rimelig vekttap og behandling i avsnittet "Doctor Diet"

Metabolisk diett: Detaljert stadiebeskrivelse

Ernæringsfysiologer har utviklet et ernæringsmessig system som påvirker de humane hormonene på en slik måte at insulin og østrogenivåer reduseres, hvor akkumulering av subkutant fett i stor grad avhenger, og andre hormoner syntetiseres: testosteron, somatotropin, adrenalin, som er ansvarlig for brenningen.

Kosthold av Dr. Alexei Kovalkov: meny for uken

Vektproblemet bekymrer mange mennesker. Menneskets essens er slik at det ikke er lett for ham å gi opp det som bringer glede og glede, men det viser seg å være overflødig kilo, et brudd på stoffskiftet, en forverring av helsetilstanden.

Oppskrifter for Ducane diett

Alternativt protein med grønnsaker, ifølge Dukan diett, kan virke kjedelig og monotont.

Kosthold for ammende mødre for vekttap

Hvis en gravid kvinne ikke legger vekt, er dette for det første ikke fysiologisk, og for det andre indikerer det en skjult patologi i en fremtidig mors kropp.

Kosthold for en ammende mor

Parametrene ved valg av produkter er ganske enkle: du må nøye overvåke tilstanden til babyens hud hver dag, overvåke konsistensen av avføringen og prosessen med gassing.

Hypoallergen diett for ammende mødre

Det skal bemerkes at problemet med den nyfødte allergi ikke er direkte relatert til det faktum at det er en ammende mor, heller med hvor godt mororganismen oppfatter mat og fordøyer det.

Et balansert kosthold for en ammende mor

Ernæringseksperter anbefaler følgende daglige kombinasjon av produkter, som gir nødvendig kaloriverdi og samtidig ikke overbelaster mage-tarmkanalen

Måltider for MONTINYAK: fordeler og ulemper

Den berømte forfatteren av boka, en franskmann av nasjonalitet og en ernæringsfysioter ved yrke, utgav sin første bok i 1987. Han heter Michel Montignac.

Kosthold ATKINSA: fordeler og ulemper

I USA i 1972 ble Atkins dietten først publisert. Om det - mer.

Diet Malysheva: slanking regler

Diet Malysheva forårsaket et godt svar blant slankingen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.