^

Vitaminer

Vitaminer og syn

Hvis du vil føle ditt syn i lang tid, og øynene dine ikke er trette, bruk vitaminer.

Vitaminer for kvinner etter 40 år

Menstruasjonsfunksjonen hos den kvinnelige kroppen begynner å svekkes betydelig etter 40 år - dette er et signal om at den gradvise prosessen med aldring begynner. I perioden 40-45 år er det spesielt aktivt, da ovarieproduksjonen av østrogen reduseres (de viktigste hormonene som støtter skjønnhet, ungdom og reproduktiv funksjon).

Vitaminer med sink

Sink er en av de viktigste mineraler for menneskekroppen - dens tilstedeværelse er av stor betydning for alle celler og vev, organer og systemer.

Vitaminer med hyaluronsyre

Ulike produsenter produserer forskjellige i sammensetningsmidler, kombinere hyaluronsyre med vitaminer A, C, E, makroelementer og stoffer av vegetabilsk opprinnelse.

Mangel på B -vitaminer

Hovedegenskapen til stoffer som tilhører vitaminer i denne gruppen er at deres eiendom ikke skal kumuleres i kroppen, som er avledet av det sammen med urin.

C-vitaminmangel

Hypovitaminose C, en mangel på vitamin C i en biologisk organisme, kan påvirke menneskers livskvalitet betydelig, siden en tilstrekkelig stor vitaminmangel er i stand til å provosere utviklingen av en slik sykdom som skjørbuk.  

Vitaminer for menn etter 30

For å forhindre kardiovaskulære problemer og forhindre aldring, trenger menn antioksidanter.

Vitaminer med sink for menn

De er biologisk aktive tilsetningsstoffer, som perfekt fyller mangelen på viktige stoffer i det daglige dietten. Måtene med å ta vitaminer og deres tiltak vil bli diskutert nedenfor.

Vitaminer for menn Duovit

Vitaminer for menn Duovit har den optimale sammensetningen av vitaminer og mineraler, hvis utvelgelse var basert på organismenes behov, og gir en aktiv livsstil.

Vitaminer for menn etter 45 år

Vitaminer for menn etter 45 er nødvendige for å gjenopprette et tilstrekkelig nivå av mikroelementer og en fullverdig vitale aktivitet.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.