^

Helse

Serologiske tester

Mycoplasma lungebetennelse test

Til nå er det ingen kliniske, epidemiologiske eller laboratorie symptomer som vil tillate tidlig påvisning av Mycoplasma pneumoniae lungeskader.

Ekspresstest for hepatitt

Viral hepatitt er en smittsom sykdom hvor den inflammatoriske prosessen forårsaket av smittsomme midler sprer seg til leverenvevet.

Rapid HIV test: nøyaktighet, instruksjon

En rask (spot) eller rask HIV-test kan utføres utenfor spesialiserte laboratorier, krever ikke noe utstyr, og resulterer i maksimalt 30 minutter.

Blodtest for Epstein-Barr-virus for antistoffer og PCR: hvordan å ta det, normen

Ved herpes er vi vant til å forstå unestetiske smertefulle blister på ansiktet i leppene, som danner brune skorper.

Analyse for skjulte infeksjoner: En liste over hva de gir

I moderne liv må du oftere håndtere ulike sykdommer. Spesiell betydning i medisin har oppnådd problemer med kampen mot smittsomme sykdommer.

Hvilke tester bør tas etter tikkbit?

Risikoen for å smitte av smittsomme sykdommer som overføres av insekter er ganske høy, selv om tippen ble fjernet på kortest tid og ikke kunne trenge dypt inn.

Candidiasis: antistoffer mot Candida albicans i blodet

Diagnose av overfladisk candidiasis er basert på deteksjon av soppelementer i et farget smear. Med viscerale former for candidamykose er serologiske studier av stor diagnostisk betydning.

Aspergillose-test: antistoffer mot årsaken til aspergillose i blodet

Mer sensitiv serologisk diagnose av aspergillose er deteksjon av antigener (galactomann) aspergillus i blodet. Bruk latex test og ELISA metode (mer sensitiv). Sensibiliteten til ELISA til galaktomann er 50-60%, med gjentatt undersøkelse når den 90%, spesifisiteten er 90-100%.

Analyse for opisthorchiasis: antistoffer mot det forårsaker av opisthorchiasis i blodet

Sensibiliteten til ELISA-metoden for diagnose av opisthorchiasis i den akutte fasen er nær 100%, i den kroniske fasen av sykdommen - til 70%, avhenger av intensiteten av invasjonen. IgM-antistoffer opptrer i blodet 1 uke etter infeksjon, når maksimalverdiene etter 1,5-2 uker, og etter 6-8 uker begynner titeren deres å synke raskt.

Trikinosetest: antistoffer mot Trichinella spiralis i blodet

For tidlig serologisk diagnose av trichinose brukes definisjonen av IgG-antistoffer ved hjelp av ELISA-metoden. Sensibiliteten til ELISA er 90-100%, spesifisiteten er 70-80%. Spesifikke antistoffer forekommer i blodet av infiserte Trichinella larver og deres konsentrasjon i muskler i løpet av migreringsperioden.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.