^

Helse

Syndromer

Arachnodactyly

En av de sjeldne arvelige bindevevspatologiene er arachnodactyly - misdannelse av fingrene, ledsaget av forlengelse av rørformede bein, skjelettkurver, forstyrrelser i kardiovaskulærsystemet og synsorganer.

Ektodermal dysplasi

En relativt sjelden sykdom - ektodermal dysplasi - er en genetisk lidelse, ledsaget av en forstyrrelse i funksjonaliteten og strukturen til de avledede elementene i det ytre laget av huden. 

Tholos-Hunt syndrom

Syndrom med overlegen orbitalfissur, patologisk oftalmoplegi - alt dette er ikke noe mer enn Tholos Hunt syndrom, som er en lesjon av strukturer i den overlegne orbitale fissuren. 

Svayer syndrom

Sykdommen kan ha flere navn: det kalles ofte kvinnelig gonadal dysgenese, eller bare gonadal dysgenese. 

Möbius syndrom hos barn

En medfødt anomali forårsaket av en abnorm struktur av kraniale nerver er Moebius syndromet. Vurder årsakene, symptomene, diagnosemetodene og korreksjonene.

Hemofagocytisk syndrom hos barn: primær, sekundær

En sjelden og kompleks sykdom - hemofagocytisk syndrom, kalles hemophagocytisk lymfogystyocytose. 

Dejerines syndrom

Under syndromet betyr Dejerine en sykdom som oppstår sjelden. Det er basert på en genetisk disposisjon. Dejerines syndrom kalles også hypertrofisk nevropati. 

Raskt vekttap

Overvekt er problemet med en tredjedel av verdens befolkning. Folk prøver å bli kvitt ekstra pounds på ulike måter, prøver å bringe kroppen til de ideelle proporsjonene.

Låst mannssyndrom

Uansett hvor forskjellige mennesker kaller denne sykdommen i forskjellige tider, kan ord formidle tragedien til en situasjon når en levende sjel og et sunt sinn i lang tid forblir låst inne i en nesten helt immobilisert kropp?

Myofascial smertsyndrom: ansikts-, livmorhals-, thorax-, lumbale ryggrad

Alle som minst en gang møtt med noen sel i musklene, og bringer uutholdelig smerte når du trykker på dem, selvfølgelig, vet hva myofascial syndrom, og ingen råd til ansikt med en slik i livet ditt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.