^
A
A
A

Kvaliteten på mannlig styrke er avhengig av blodtype

 
, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

15 March 2017, 09:00

Tyrkiske vitenskapelige eksperter, representanter for Ordu Universitet, sier at gruppemedlemskapet til et menneskes blod kan påvirke dets styrke.

Mange eksperimenter utført av forskere har vist at menn som har den første blodgruppen, klager mindre ofte på en dårlig ereksjon.

Interessant, ifølge statistikken er eierne av den første gruppen mer enn 40% av alle menn på planeten. Derfor kan mer enn halvparten av den mannlige befolkningen i verden være utsatt for utvikling av impotens.

Eksperimentet utført av tyrkiske spesialister ble utført med deltagelse av 350 mannlige representanter fra ulike aldre som hadde klager om styrke. Gjennomsnittsalderen for deltakerne var rundt 30-50 år, men ikke mer enn seksti år. Etter at alle deltakerne donerte blod for analyse, ble det funnet at blant dem er det praktisk talt ingen eiere av den første blodgruppen: de resterende gruppene var likevel omtrent likeverdige.

Selvfølgelig ble eksperimentet straks utsatt for hard kritikk, både i media og blant medisinske fagfolk som arbeider i denne retningen. Ved å analysere informasjonen som er oppnådd som resultat av testing bare tre hundre mennesker, er det umulig å få virkelig og helt sanne konklusjoner. Likevel innrømmer de fleste forskere at de innhentede dataene også har en betydelig betydning innen statistikk: det er umulig å bekrefte tilfeldigheten av slike fakta fullt ut.

Hittil er det ikke kjent om resultatene av studien ble anerkjent av vitenskapelige kritikere, og om de ble offisielt publisert i peer-reviewed vitenskapelige tidsskrifter.

Russland Prof. Dr. Lev Shcheglov, som omhandler spørsmål om psykologi og seksualitet i mange år, sa at uttalelsen om forholdet blodtype og mannlig seksuell ytelse ikke svarer til virkeligheten, "Sexologi som en vitenskap ikke har slik informasjon om et slikt forhold. Sannsynligvis har vi å gjøre med meningsløse data, med et forsøk på å få en følelse på et like sted. Hvis en slik undersøkelse utføres, bør deltakerne ikke velges chaotisk, men absolutt. " I tillegg la professoren til at han refererer til slike uttalelser med ironi og anser dem i det minste "absurd".

Vi har allerede gjennomført et stort antall studier på dette problemet. For eksempel ble det funnet at minst ti prosent av den mannlige befolkningen før eller siden finner seg problemer med erektil dysfunksjon. Og for enkeltpersoner overvinne den 40 år gamle barrieren, er slike brudd rettet i hvert tredje tilfelle.

Som leger sier seg, vanlige medisiner, hvis handling er rettet mot å forbedre erektil funksjon, hjelper ikke alle menn. Kanskje skyldes dette at årsakene til nedsatt potens kan være annerledes: oftest handler det om dårlige vaner, fedme, diabetes, hjerte-og karsykdommer.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.