^

7 måter å kvitte seg med stivhet i sex

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Sannsynligvis få ting kan få en person til å føle seg mer sårbar enn mangel på klær når det er ingen steder å skjule og ingenting å skjule seg bak. Følelsesmessig sårbarhet kan skade forhold og til og med føre til avskjed med din kjære. En person som er usikker og sjenert i sin kropp, med horror som går over terskelen til soverommet, kan falle i hysteri selv fra partens uskyldige bemerkninger. Ilive har utarbeidet 7 tips for å hjelpe deg med å håndtere selvtillit, vedlikeholde relasjoner og overvinne dine interne problemer.

Gå naken

Gå naken

I de mest intime øyeblikkene fokuserer de fleste på deres elskede person og deres følelser. Men det er noen som ikke kan glemme sin nakenhet. For å føle deg komfortabel med en partner må du først finne fred i deg selv, så gå hjem hjemme. Tenk deg selv i speilet og forstå for en gang at kroppen din er helt symmetrisk og forholdsmessig, så det er ingenting å skamme seg over, og det er på tide å slippe av med vane å slå av lyset i soverommet under sex.

Studere kroppen din

Onani er en vanlig måte å kjenne dine egne følelser og kropp på. Mange mennesker gjør dette fra tenårene sine. Ved hjelp av selvtilfredshet kan en person forstå hva og hvordan han trenger å gjøre for å føle hele spekteret av opplevelser.

Besøk til legen

Besøk til legen

Hvis du føler smerte under sex, er det bedre å ikke utsette å besøke en spesialist, fordi dette kan tyde på et alvorlig problem. Ikke nøl med å spørre legen om hva som plager deg, han vil sikkert gi gode råd, fordi han måtte håndtere lignende problemer for første gang.

Gjør det du liker

Hvis du liker å snakke under sex, trenger du ikke å begrense deg selv, men hvis du vil at partneren skal snakke i detalj om hva som skal gjøre med kroppen din, så spør han om det. Det samme gjelder dine seksuelle lyster - du må stemme dem, ellers vil du aldri bli kvitt stivhet og usikkerhet.

Praksis

Hvis du er flau for at du ikke alle går i seng, så er det ingenting galt med det. Det viktigste er tid og praksis, akkurat som med det første kysset - jo mer erfaring, desto bedre ferdighet.

Kommunikasjon

Ikke bli vant med å hisse opp problemer. Hvis du ikke sier at noe ikke liker og forårsaker ubehag, vil det bare føre til at problemene og utilfredsheten vil samle seg og til slutt bare ødelegge forholdet.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Nytelse

Sex - er ikke bare en måte å fortsette familien, men også en måte å motta tilfredsstillelse og glede av. Hvis det intime forholdet ikke gir deg glede, så vær sikker på å finne ut hvorfor dette skjer. Hvis partneren forsterker dine usikkerheter ved å legge til brensel i brannen, er dette ikke den personen som virkelig støtter og forstår, så tenk, er det verdt din oppmerksomhet og tid? Dessverre er livet ikke så lenge, og det er ikke verdt å bruke det på å lytte til vitser om cellulitt eller andre dumme kommentarer.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.