^

Kjærlighet på avstand: 6 grunner til avskjed

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

De første månedene av romantiske forhold er skyløse, fylt av lidenskap og optimisme. Det ser ut til elskere at de har et helt liv foran dem - glad og rolig.

Men hva om folk av en eller annen grunn ikke kan være fysisk sammen og må opprettholde et forhold på avstand? Noen par er i stand til å overvinne alle vanskeligheter, og selv kilometer for dem er ikke en hindring, men dessverre er de fleste slike fagforeninger dømt på forhånd. Ilive representerer de 10 mest vanlige årsakene som blir for et forhold på avstand, ekte fallgruver, ødelegge alle håp og virkelighetens drømmer.

Mangel på kommunikasjon

Selvfølgelig vil mange si at mobiltelefoner og Skype-kommunikasjon er en utmerket utvei, fordi folk pleide å ha uker og måneder for å vente på et brev fra en elsket. Teknisk fremgang vil imidlertid fortsatt ikke erstatte en persons tete-a-tete samtale, spesielt hvis paret har vært sammen lenge, og er nå tvunget til å kommunisere bare på denne måten.

Phantom felles fremtid

Phantom felles fremtid

Fantomfelles fremtid er en annen grunn til at kjærligheten i avstanden krasjer. Hvis folk ikke kan bestemme seg for å flytte, er det neppe mulig å lage noen planer for fremtiden. Et slikt forhold, når ingen ønsker å gi inn, varer vanligvis ikke lenge.

Forræderi eller reglene i en by

Lovers som er på avstand fra hverandre, forbli trofaste ... Eller i det minste forsøke å gjøre det. Faktisk er det ikke så enkelt, fordi noen ganger ensomhet hersker, og interessant dating noen ganger ender ikke bare med vennskap ...

Tillit

tillit

Hvis du for øyeblikket bare opprettholder et forhold med en elsket på avstand, så, trolig, etter å ha lest det forrige avsnittet, tenk på lojaliteten til elskeren. Imidlertid kan urimelig tillit til en partner sette forholdet i fare og til slutt ødelegge dem helt. Faktisk er det lite sannsynlig at du vil kunne finne ut om en person forandrer deg eller om du er trofast. Det samme kan sies om vanlige relasjoner. Å være ved siden av hverandre, kan folk ikke engang mistenke at deres halvdel fører et stormfullt liv på siden. Derfor er det usannsynlig at mistillit og konstant hjernevasking hjelper deg med å bygge sterke relasjoner.

trusted-source[1]

Hvor mye koster kjærlighet?

Hvor mye koster kjærlighet?

Folk som er på avstand fra hverandre, prøver å møte så ofte som mulig, som naturligvis krever penger. Reise med tog, buss, bil eller fly på et fly, samt betaling for telefonregninger - alt dette kan tjene som tilleggsfaktorer som til slutt vil gjøre et romantisk forhold til en konstant beregning av kostnaden av kjærlighet. Mange par varierer ofte av økonomiske årsaker.

Livet fortsetter

Livet fortsetter

Når det ikke er noen annen vei og omstendigheter ikke kan endres, er relasjoner på avstand den eneste veien ut. Det kan ikke sies at absolutt alle par er dømt til å mislykkes, odako mange kan ikke tåle en lang separasjon og bli følelsesmessig fjernt. Men selv om den tynne tråden som forbinder folk er truende stram og rive opp, kan det ikke unngås alvorlige endringer hvis forholdet er dyrt, og det er ikke bare kjærlighet.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.