^

Anti-cellulite breeches for slanking: hot shapers, vulkan, artemis

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Overvekt har blitt en ekte plage i den moderne verden, det påvirker mer enn en og en halv milliard innbyggere på planeten. Dette er ikke bare uæstetisk, men også en alvorlig trussel mot helse, fordi øker risikoen for kardiovaskulære sykdommer, metabolske forstyrrelser, patologi i muskel-skjelettsystemet. Mange forsøker å gå ned i vekt, selv om de begrenser seg til deilig og næringsrik mat, for å laste opp fysiske øvelser, ikke alle kan. Ikke bare gjør fedme folk, spesielt kvinner, til ulike radikale tiltak, men også ønsket om å få en modellfigur, for å matche bildet på blanke deksler. Drømmen om disse alle menneskene er en - ingenting å forandre seg i den vanlige livsstilen, men samtidig gå ned i vekt. Er det mulig at i verden hvor romraketer, datamaskiner, ulike nanoteknologier er blitt utviklet på fiksjonsnivå, er ingenting oppfunnet for å hjelpe en person? Det viser seg at alt det samme tok vare på oss, oppfant breeches og andre produkter for vekttap.

Gjør breeches hjelpe deg å miste vekt?

Men gjør breeches hjelp med vekttap, eller er det et annet triks å klemme penger ut av lommene til en forbruker? Hva er deres prinsipp for operasjon basert på? Produsenter hevder at eiendommen til broer for å redusere vekten er gitt av effekten av badstuen. Det innovative materialet de er laget av, kalles neopren. Det er veldig elastisk på grunn av dets porøsitet, på kroppen tar noen form, oppvarmes raskt til kroppstemperatur, og akselererer metabolismen. Dette øker svette, overflødig væske sammen med giftstoffer kommer ut, økningen og elastisiteten i huden øker. Den utvilsomt fordelene med broene er deres brukervennlighet. Du kan bære dem hjemme, i treningsstudioet og til og med på jobb under bukser eller skjørt. Ikke tro at denne typen klær vil gjøre alt for deg. For å få et godt og raskt resultat, må du fortsatt ty til fysisk stress og anti-cellulitt medisiner.

trusted-source[1]

Breeches for vekttap hot shapers

Breeches for slanking hot shapers eksternt forskjellig lite fra vanlige klær, svart med et gult belte og samme emblem på buksene, høy midje. De er myke og smarte, egnet til bruk på gaten, egnet med sportssko og en T-skjorte. Dimensjoner er i et vidt område fra S til XXXXL. Dermed svarer den minste til midjen 64-72 cm, hofterne - 86-97 cm, henholdsvis den største 101-104 cm og 124-127 cm. Sammensetningen av materialet fra hvilket buksene er laget består av 40% neopren og 30% nylon og polyester. Dette materialet heter neotex og er unikt og innovativt. Øker kroppstemperaturen, disse klærne brenner fett og fører til vekttap. For ikke å føle noe ubehag fra væskens opphopning under buksene, er det gitt et spesielt topplag som absorberer det. I tillegg til disse egenskapene, på grunn av broenes tetthet, oppnås en massasjeffekt. Ifølge vurderinger er resultatene fra å ha på seg neotex hot shapers begynt å bli følt etter 10 dager.

Breeches for slanking vulkan (vulkan)

Knebukser for slanking vulkan (Vulkan) å ta på gummi inntrykk av produktet, men faktum er at stoffet består av tre lag: det ytre - nylon med Lycra, mellomliggende - neopren, lukker den - termoselya. Det er viktig å velge riktig størrelse, slik at buksene passer godt til kroppen, og ikke dingle. Fysisk aktivitet øker svette og brenning av fett, samt bruk av anti-cellulittmedikamenter, slik at du forventer en rask effekt, bør du fortsatt være belastet. For kvinner som har mye å gjøre rundt i huset, til vulkanen og bukser uten et treningsstudio å bli kvitt de ekstra kiloene og slanking deres eiendom for å heve moralen og vil føle seg som en ekte kvinne.

Breeches for vekttap artemis (artemis)

Bukser for vekttap artemis (artemis) svart, i materialet de er laget av, tilhører 95% neopren, 3% - nylon og 2% bomull. Stoffet av stoffet er tre-lags. Det indre bomullsbelegget forhindrer huden i å gni og irritere. På siden er en glidelås, et høyt belte, som gjør det mulig å redusere magen betydelig. Maksimal størrelse er XXL, som tilsvarer 50-52, lengden er 33cm. Kombinasjonen av å bruke broer med anti-cellulitt geler og sportsøvelser vil øke effektiviteten, vil gjøre huden smidig og jevn.

trusted-source[2], [3]

Breeches for slanking lytess

Fordelen ved broen for å miste vekt er at produsentene informerer, de syr to typer kapsler med kosmetiske produkter som, når de bæres, gir av innholdet og bidrar til å gå ned i vekt. Noen mikrokapsler virker umiddelbart, andre - gjennom hele kurset, beregnet i gjennomsnitt i 20 dager. I tillegg er stoffets fibre laget på en spesiell måte, som ligner bier i form, noe som gir effekten av massasje. Under støpene sys stoffet over hovedlegemet, og danner dermed støtte for denne delen av kroppen. I lyskeområdet brukes et annet materiale, hvorved stoffer fra kapslene ikke trenger inn i denne sonen. Det ser ut til at produsenten av selskapet tenkte det gjennom til minste detalj, det gir tillit.

Hotex

Breeches for slimming haseks (hotex) tilhører kategorien termisk undertøy, som er slitt under ytterklærne, og for trening i treningsstudioet de bæres under sportsbukser. Disse buksene har en spesiell impregnering som styrker handlingen. Når det er på seg, føles det varmt, i løpet av den kalde årstiden blir det godt oppvarmet. Fysiske belastninger gjør det mulig å akselerere den forventede effekten.

Breeches for slanking lite vekter

Materialet i slankebroenes litevekter består av 10% nylon, 90% neopren. Korrigere linjen av lår, skinker, bidra til å miste overskytende pounds. Presentert av følgende dimensjonale rutenett: S, M, L, XL, på siden er det en glidelås. I anmeldelsene er kvinner advart om den lille størrelsen på bukser. For å oppnå bedre resultater trenger de ikke bare å ha på seg hjemme, men også å spille sport.

Gezanne

Breeches for slimming gezanne er anti-cellulite med effekten av badstuen. Trelags stoffbukser gir tilbaketrekking av for mye fuktighet fra kroppen, eliminerer cellulitt, styrker tonen i huden. Mellomlaget av buksene er bomull, takket være hvilken svette er godt absorbert, det er ingen skade på huden under friksjon, allergier. Mellomlaget er laget av neopren, noe som gir et termisk resultat og samtidig ikke forstyrrer luftcirkulasjonen. Ytre laget er en lycra, noe som gjør at buksene ser bra ut.

Deluxe-rom

En serie anti-cellulittbukser for vekttap deluxe er designet ved hjelp av en termisk effekt for å fjerne overflødig væske, og med den overvekt. Denne oppgaven håndteres av et lag av neopren 2 cm tykt. Og å ha på seg slike klær var behagelig, det indre laget av bukser er laget av bomull. Det absorberer fuktighet, huden puster samtidig, på grunn av hvilken det er mulighet for langvarig slitasje på bukser. Takket være en spesiell kutt støttes muskler i magen, lårene, dessuten påvirker de sirkulasjonssystemet positivt. Kontraindikasjoner kan omfatte hudirritasjoner og andre epidermale sykdommer.

trusted-source[4]

Breeches for slimming alef

Knebukser slank Alef eliminere cellulitt, aktiverer blodsirkulasjonen via mikromassasje redusere varikøse manifestasjoner, skaper effekten av en badstue, karakterisert ved at huden puster gjennom folien, neopren har setchastuyu struktur.

trusted-source[5], [6]

LANAFORM

Breeches for slanking lanaform er laget av tre lag stoff. På utsiden, 100% polyester, som gir produktet et godt utseende, klipper ikke og tørker raskt. Det indre laget er naturlig latex, hypoallergen, elastisk og strammende, takket være under bevegelsen masserer hofter, ben, buk. Fôr laget av 79% bomull holder seg til kroppen, resten er polyester. Som andre bukser for vekttap, oppnås den største effekten mens du spiller sport. Front har en praktisk glidelås. Innvendige sømmer er pene, til tross for kroppens tetthet, er det ingen ubehag. Effektiviteten til broene er basert på oppvarmingseffekten.

Kontra

Thermowells har sine egne kontraindikasjoner. De kan ikke brukes til hudsykdommer, bevegelsesorganer i bekkenorganene, svulster, åreknuter, graviditet, forstyrrelser i hjertets arbeid. Bruk av bukser til bryst anbefales ikke mer enn 2-3 timer, ellers kan det være svette, irritasjon av huden. Ikke kjøp dem til en mindre størrelse for en bedre effekt, slik at det ikke er overdreven kompresjon av beinene og organene i bekkenet.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11], [12], [13]

Retractable kompresjonsbukser for vekttap

Alle de ovennevnte breeches, i tillegg til effekten av badstuen og mikromassasje, har en tredje slags effekt på kroppen, effektiv for å miste overflødig vekt - det er å trekke eller komprimere. Deres støttende eiendom reduserer fysisk stress på ledd og leddbånd, de bæres etter traumer og operasjoner, med åreknuter. Breast piercing breeches ikke bare klemme kroppen, de er laget på en slik måte at å trekke inn i bunnen er mer enn over, for ikke å provosere åreknuter. Dette oppnås gjennom en spesiell interlacing av fibre.

Herrebukser for vekttap

Produsenter passet ikke bare kvinner, men også om den sterke halvdelen av menneskeheten. Det er menns neoprenbukser for vekttap. De gir en mulighet til å gå ned i vekt, gi kroppen klare konturer, forhindre skader under idrett, takle konsekvensene, og er veldig behagelig å bære. I tillegg til klær til sport, er det bukser og for hverdagsbruk.

Anmeldelser av kjøpere og leger

Etter å ha analysert tilbakemeldingene fra kjøpere og leger, kan vi trekke følgende konklusjon. Alle forbrukere som prøvde broer eller andre typer slanking bukser, delt inn i to leire: de som trodde det nødvendig å gjøre det fysiske arbeidet med å nå målet, og fikk det forventede, og de som la sine håp bare på klær og var skuffet. Tallet til den første er mye større. Likevel er menneskets rolle i mange prosesser ennå ikke redusert til null, og fysisk arbeid krever ikke bare en viss innsats, men gir også tilfredshet.

For legernes kommentarer er fastholdelsen typisk, knyttet til usikkerheten i kvaliteten på råmaterialene som brukes til slike klær, fordi neopren er en kunstig gummi, som allergier kan oppstå. Uten kvalitetssertifikat for ham og materialene han behandles, kan man ikke med sikkerhet si om sin sikkerhet. Legene advarer også mot langvarig bruk av disse truser, tk. "Sauna effekt", som er det viktigste trompetkortet til neoprenprodukter, kan ikke vare lenge på grunn av helsefare. Badstuen besøker sine fans en gang i uka i små tidsintervaller. Den konstante komprimeringseffekten kan ikke tas opp. Han bryter lymfestrømmen, klemmer ikke bare hud og fett, men også indre organer. Leger anbefaler sterkt før du kjøper broer, shorts, leggings, belter og andre ting laget av neopren, konsulter lege, spesielt de med ulike patologier

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.