^

Generell treningsinformasjon

Effektive øvelser med esophagusens brokk: valg, teknikk, forholdsregler

Esofagusbrød er fremspringet av noen organer i fordøyelsessystemet, som befinner seg under membranen i brystkjernen, inn i brysthulen. Det handler hovedsakelig om den nedre delen av spiserøret, ulike deler av magen og tolvfingertarmen.

Anti-cellulite breeches for slanking: hot shapers, vulkan, artemis

Overvekt har blitt en ekte plage i den moderne verden, det påvirker mer enn en og en halv milliard innbyggere på planeten.

Første etasje gymnastikk

Egenskapen til deltakergymnastikken er utførelsen av øvelser på gulvet. Dette er et spesialdesignet kompleks som holdes eller sitter, på siden eller på alle fire med minimal leddbelastning, som involverer nødvendige muskler.

Hoop hoop for slanking: hvordan å velge og riktig håndtere

Hvem blant oss prøvde ikke å vende plastbøylen til et hus foran et speil, fant seg en kjente gymnast, eller lekte ikke med seg i gymnasiet på skolen? Dette populære sportsutstyret finnes i mange hus og nå.

Øvelser for morgenøvelser for barn

Gitt spredning av overvekt i moderne barn mot bakgrunn av underernæring og mangel på motoraktivitet, er spørsmålet om morgenøvelser veldig relevant.

Profesjonelle sykdommer av idrettsutøvere

Livet til en idrettsutøver er en hyppig svekkende øvelse, fysisk aktivitet, tidlig forverring av kroppen, utilsiktede skader og som følge av fremveksten av yrkessykdommer.

Fordelene og skade på sport i kreft

I prosessen med forebygging eller behandling av kreft er fysisk aktivitet en utmerket hjelp, siden den kan styrke immuniteten ved å stimulere syntese av immunceller.

Hvordan øke din utholdenhet?

Hvordan lage slik at det å forbedre kvaliteten på helsen, og dermed, og lever? Vi vil diskutere dette mer detaljert nedenfor.

Tren med en ball for vekttap

Klasser med ballen (fitball) praktisk talt ikke avvike fra vanlig trening, bare det er en slags lastsimulator i form av en ball.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.