^

Generell informasjon om kroppen

Hvordan ikke å sole seg i solen?

Moderat eksponering for ultrafiolette stråler er ikke bare nyttig, men også nødvendig for kroppen. Men i noen tilfeller er soling farlig og til og med kontraindisert, så du bør vite hvordan du ikke kan sole deg i solen og beskytte deg mot ulike komplikasjoner.

Hvordan skikkelig og jevnt solbrent i solen med hvit hud

Ved sommerspill begynner mange av oss å spørre hvor vakker og viktig er hvor raskt å sole seg i solen. Dette problemet har ikke mistet sin relevans i lang tid siden en jevn sjokoladefarge av huden på toppen av populariteten.

Er det mulig å sole seg med månedlig sol?

Hver jente minst en gang, men lurte på om det er mulig å sole seg med hver måned i solen. Og det er ikke overraskende, fordi hormonbalansen ofte er ødelagt, og menstruasjonen starter tidligere, og etterlater et avtrykk på resten.

Soling: bra, dårlig

Sommeren er i full gang, så spørsmålet om å oppnå den perfekte brunfargen er svært relevant. Vurder de viktigste anbefalingene og kontraindikasjoner for soling.

Måter å effektivt fjerne sagge magen etter levering: øvelser, bøyle, bandasje

Etter vellykket fødsel av en sunn baby bestemmer hver kvinne hvordan man skal gjenopprette figuren, med andre ord, hvordan man skal rense buken etter fødsel. Tross alt er det på den strukte magen at alle konsekvensene av å bære og føde et barn blir påvirket.

Ingroet hår i bikinisonen: årsaker og rettsmidler

Pseudofollikulitt (dermatitt fremkalt av inngrodd hår i huden) er en vanlig inflammatorisk patologi, karakteristisk for hudområder, hvor hår regelmessig fjernes.

Henna tatoveringer

For tiden er det en fasjonabel tendens til å dekorere kroppen din med en original design. Med andre ord, mange mennesker er fristet til å få en tatovering. Men siden moteendringer og smaker av hver person er impermanent, bestemmer ikke alle på lang sikt "dekorasjon" av tatoveringen.

Irritasjon på føttene etter barbering

Alvorlig irritasjon etter barbering på bena manifesteres ved spyling, kløe, pustler. I dette tilfellet må du gi opp barbering og gå til alternative måter å depilere.

Irritasjon etter barbering i bikinisonen

Nesten alle kvinner møtte behovet for å bli kvitt overflødig hår. Barbering - hva kan være enklere og raskere?

Irritasjon etter barbering av underarmene

Hittil har det blitt utviklet et stort antall forskjellige kosmetikk for depilering, men likevel foretrekker både kvinner og menn en tidsbestemt metode for hårfjerning - barbering.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.