^

Ginger for ansiktet

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

De ekstraordinære egenskapene til ingefær har vært kjent siden antikken. Dette er et nyttig krydder som forbedrer fordøyelsen, sparer fra angrep av kvalme, styrker kroppens forsvar og varmes opp te og en viktig ingrediens i skjønnhetsindustrien.

Ginger for ansiktet har fått popularitet i kosmetikk på grunn av den unike effekten på dermis, nemlig:

 • undertrykker mikrobiell flora
 • er en utmerket antioksidant;
 • har sterke antiseptiske egenskaper;
 • har en beroligende effekt;
 • en tonic;
 • foryngelsesmiddel.

Ekstrakter, ekstrakter av ingefærens rot - komponenter for lotioner og tonics, samt midler fra strekkmerker, samt grunnlaget for anti-cellulittprodukter. Ginger for ansiktet fungerer bra både i profesjonelle masker og hjemme kosmetikk - forbedrer mikrosirkulasjonen, fjerner giftige stoffer fra dermis. Forskere har vist evne til ingefær for å hindre hudmikrofoner, som er hovedårsaken til dannelsen av små etterligningsrynker. Resultatet av å bruke kosmetikk med ingefær er strålende, sunn, ung hud av ansikt og decollete sone.

Masker laget av ingefær til ansiktet

Til tross for at det er lett nok å lage ingefærmasker til ansiktet hjemme, ikke glem det aggressive tiltaket i sammensetningen, noe som kan forårsake hudirritasjon, kløe eller brenning. Av denne grunn blir roten ikke brukt i ren form, og du bør passe på å få juice i øynene dine. Før du bruker masken, bør du utføre en intoleranse eller overfølsomhetstest i et lite område (helst i albuebretten).

Kontraindikasjoner til ingefærbehandling er:

 • individuell intoleranse
 • rosacea og rosacea;
 • Tilstedeværelse av sår, sprekker, riper i applikasjonsområdet;
 • blødning av forskjellig intensitet og type
 • svangerskapet;
 • høy temperatur.

Som en komponent i kosmetikk, er ingefær for ansiktet ansett som et universelt middel, egnet for enhver dermis. Varigheten av behandlingen avhenger av tilstanden til huden og forventet resultat. I gjennomsnitt tar terapien en måned, ta en pause og om nødvendig gjenta prosedyren.

For å unngå hudforbrenninger, brukes ingefær i kombinasjon med vegetabilske oljer, honning, urteinfusjoner, urtedekk, grønn te, etc. Størrelsen på roten varierer fra følsomheten til huden, og den mulige brennende følelsen bør ikke forårsake et sterkt ubehag. En uutholdelig smerte er et signal for en nødspyling av en maske, hvis sammensetning er bedre valgt under veiledning av en kosmetolog. Ingenting er kontraindisert for øyet.

Ginger for ansiktets hud

For å identifisere de første budbringere aldring, svak eller slapp hud, forskjellige hudproblemer (f.eks kviser), og kjedelig grå farge dermis som brukes for ansikt ingefær. Gunstig handling av roten skyldes sine grunnleggende egenskaper:

 • øker hudens immunitet
 • undertrykker mikrobiell flora
 • regenerering og toning;
 • sårheling;
 • eliminerer koker og akne;
 • foryngende og stoppe aldersrelaterte endringer;
 • aktiverer blodtilførsel;
 • Returnerer hudegenskapene av elastisitet og elastisitet;
 • rengjøring;
 • korrigerer konturer og hudfarge
 • Glatter rynker.

Den mest fantastiske tingen er at den passer for ansiktshud av noe slag:

 • fet hud - rydder fra overdreven saliv, fjerner glans, strammer porene, eliminerer akne og akne, noe som resulterer i en hudfarge;
 • sensitiv hud - bidrar til bedre å motstå klimaendringer (frost, vind, varme), sparer fra peeling, forhindrer vanning, fjerner rødhet og tegn på mangel på søvn. Som et resultat skinner huden og sender ut helse;
 • normal og tørr hud - gir et friskt og sunt utseende, øker tonen.

Oppskrifter for matlaging masker fra ingefær til ansiktet

Fra ulike alternativer for kosmetikk basert på roten av ingefær bør velge den mest passende for deg. Det er svært viktig at sammensetningen er lik, avslappet og gir hyggelige opplevelser. Basert på situasjonen, er tilstanden til dermis og ønsket effekt, en individuell pleieplan utarbeidet. Anbefalt intensitet og varighet av påføring av masker en eller to ganger i uka en måned eller en halv. Etter en periode på en til to uker fortsetter øktene.

Oppskrifter for matlaging masker fra ingefær til ansiktet:

 • ernæring og hydrering - bland like proporsjoner av honning og revet ingefærrot, tilsett tre deler av rømme (med fet hud med lavt fettinnhold), legg til noen dråper vitamin E;
 • som fjerner giftstoffer - bland en del av leire og en del av ingefærvann, fortynn med kamillebuljong eller grønn te til konsistens av tykk rømme;
 • Vitaminsammensetningen - eple- og ingefærrot (like deler) er fint malt, kombinert med en myket banan. Hvis det oppdages tørrhet i huden, er det bedre å sette inn en maske et par dråper olivenolje;
 • forfriskende ingefær ansikt - fersk rot pasta (2st.l.) eller pulver (1st.l.) blandes med males til mel havremel (2st.l.). Brygget blanding kokende vann til en homogen deig, som ble tilsatt en oppvarmet melk, fløte eller krem (avhengig av hudfett). Hvis ønskelig, kan du legge til dine favorittoljeoljer;
 • for å øke tonen - honning og ingefærrot (tidligere gnidd eller passert gjennom kjøttkvern) blandes i samme mengde, strykt med sitronsaft;
 • mat og foryngelse - like store deler av ingefær ingefær og olivenolje;
 • med hudproblemer - revet rot (5gr.) og sterk sveising av grønn te (10ml.);
 • med koker, akne - et ideelt middel fra en del av bakken ingefær og en del av gurkemeie, fortynnet med vann til en homogen pasta.

Ginger er perfekt kombinert med ferskpresset juice, bær og fruktgrus. Kombiner krydderet med epler, banan, avokado, grapefrukt, appelsin, gresskar, persille. Mengden krydder varierer basert på hudfølsomhet.

Masker blir igjen i 15-20 minutter, skyll deretter med varmt vann eller urteavkok. Hvis det er en brennende følelse, blir forbindelsen umiddelbart fjernet fra ansiktet.

Gingerrot for ansiktet

Ingefær er rikt på essensielle oljer, inkludert vitaminer (A, B1, B2, C, PP), aminosyrer (strukturen innbefatter valin, treonin, metionin, Leysin, tryptofan) og mineraler (kalsium kilde, sink, natrium, jern, magnesium, fosfor, og et al.). Strømpe og krydder krydder ble oppnådd på grunn av de eteriske bestanddelene, og den brennende smaken skyldes gingerol (fenolisk substans). De aktive komponentene og esterene er konsentrert under huden, slik at de renser roten, minimerer peeling.

Mirakelkuren er roten til ingefær for ansiktet. En kraftig antioksidant forhindrer og senker aldringsprosessen, toner opp, beroliger, avlaster ulike hudproblemer (akne, kokker, pustler, etc.). Resultatet av maskerne vil være en jevn, vakker hudfarge.

Uunnværlig ingefær til ansiktet, når tegn på mangel på kollagen er avslørt - ansiktet ovale flåter, en annen hake vises, og nasolabial-foldene henger. Ringen til ingefær vil ikke bare erstatte dyre midler, men også forbedre blodsirkulasjonen, utføre avgiftning på mobilnivå, og også lindre overdreven fuktighet.

Gingerjuice til ansiktet

Bredt spredt i kosmetisk sfære med rette fikk en ingefærrot. Profesjonell og terapeutisk kosmetikk inkluderer ingefær ekstrakt. Den sterkeste antioksidanten påvirker gunstig hvilken som helst type dermis. Bruk ingefær til ansiktet i regenererende kremer, med fading og problem (fett, med dilaterte porer, ål, etc.) hud. Helbredende rot er vist for cellulitt, strekkmerker, for å opprettholde brystets elastisitet og styrke håret.

Ekstraheret juicer, blender, mincers ingefærjuice til ansiktet er lagt til naturlig hjemme tonics, masker, scrubs. Ristet ingefær og juice kan lagres i en lukket beholder i kjøleskapet. På basis av ingefærjuice er det lett å lage en maske med effekten av å løfte, som vil mette huden med vitaminer, øke tonen, forbedre hudfarge. Ta 1 time. Juice av ingefærrot og så mye olivenolje. Når du blir vant, øk mengden ingefær til 1 ss. Tilsett våtmarken fra en banan og et eple (etter 1 ss.). Hvis du vil oppnå en bleking effekt, må du legge inn flere dråper sitronsaft i masken. Det synlige resultatet vises i en måned, underlagt en ukentlig bruk av legemidlet.

Ginger for ansiktet fra akne

Ifølge innholdet av vitaminer og mineraler er roten av ingefær slem, sannsynligvis bare for ginseng. Et kraftig antibiotikum bidrar til kroppens naturlige rensing, undertrykker den patogene floraen i tarmene, fjerner giftstoffer og giftstoffer. Antibakteriell virkning er forårsaket av essensiell olje, som er direkte under den brune korsten. Et uunnværlig middel er ingefær for ansiktet fra akne, kokker, sår, akne, pigmentering og fregner.

Maksimal eliminering av hudproblemer kan oppnås ved samtidig inntak av ingefær innvendig og ekstern eksponering. For å "rengjøre" fra innsiden, lage ingefærte - legg til knust rot av ingefær (ca. 1 cm i størrelse) og sitron for å smake i vanlig te. Og det vil være nyttig å svelge ingefærskiver. Vanlig ingefærte vil styrke immuniteten, gi styrke, rent blod og gi ekte glede til krydrede krydder.

Bruk ingefær til ansiktet, smør med friske rotskiver de berørte hudområdene. Det er godt å bruke et ingefær i noen minutter, selvfølgelig, hvis det ikke er følsomhet eller intoleranse. Derfor, før bruk, gjør en test på håndleddet / ulnarfoldet. Kombinere ingefær med egghvite, leire, sitron, vegetabilske oljer, du kan få mirakuløse terapeutiske masker.

Anmeldelser av ingefær til hud

Som det viste seg, ingefær for mange ble en reell oppdagelse og sikreste middel for forebygging og behandling av hudproblemer, samt aldersrelaterte endringer. Den magiske roten fjerner puffiness, gjør huden strålende, ung og stram.

Tallrike positive anmeldelser av ingefær til ansiktshud indikerer at det konstante inntaket av ingefær inni og applikasjonen av roten i form av masker gir gode resultater etter noen økter. Det viktigste er å velge sammensetningen som passer for din hud og etui. Du kan gjøre dette selv ved prøve eller ved å snakke med en profesjonell kosmetolog for råd.

Det er viktig å sørge for at det ikke er allergiske reaksjoner mot ingefær og husk kontraindikasjoner som inkluderer:

 • gastritt;
 • lever dysfunksjon;
 • magesår;
 • blødning (noen - fra nesen, hemorroider, etc.);
 • diabetes;
 • nyre steiner;
 • hjertesykdommer;
 • Spesiell forsiktighet bør tas når barnet bæres og ammes.

En unik kilde til ungdom, helse og skjønnhet er ingefær for ansiktet, dekksonen, håret og kroppen som helhet. Den første, ofte tilfeldige bekjennelsen, med roten, blir til en lang kjærlighet, hengivenhet og ærbødighet.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.