^

Hvorfor forekommer seksuell inkompatibilitet?

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 17.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Seksuell inkompatibilitet er den nest vanligste årsaken til oppløsning. I utgangspunktet - full følelsesmessig inkompatibilitet. Hvorfor er det seksuell misforståelse og hva skal jeg gjøre med det?

Hva er seksuell inkompatibilitet?

Forskere fremdeles argumenterer for om det faktisk er seksuell inkompatibilitet eller bare er et resultat av analfabetisme på seksuell og emosjonell måte. Den virkelige seksuelle inkompatibiliteten til leger vurderer åpenbare avvik fra normen, for eksempel impotens eller frigiditet, som kun kan forekomme i 2% tilfeller.

Eksperter innen sexologi mener at biologisk inkompatibilitet i sin rene form er ekstremt sjelden mellom paret. I 80% av tilfellene er årsaken konstruert, og den kan (ikke si, hvilken som er lett), men elimineres. Det er nok bare å bli mer opplyst innen seksuelle forhold. Det finnes mange måter: spesiallitteratur, kommunikasjon med en lege-sexterapeut, Internett-kilder.

Årsaker til biologisk inkompatibilitet

Ifølge paret kan det være:

  • Ulike temperament
  • Ulike dagmodus
  • Ulike konsept av sex
  • Ulike biorhythms

Disse grunnene er i de fleste tilfeller ikke under jorden, ifølge mange sexologer. Fra begynnelsen kan disse konfliktene bli bragt til intet hvis en mann og en kvinne visste mer om seg selv på en seksuell måte (for ikke å nevne partnerne). Men i praksis skjer det ofte at den kunstige biologiske inkompatibiliteten oppblåses til utrolige proporsjoner, og da er det nødvendig å rette opp forhold som har oppvarmet på grunn av fornærmelser, fornærmelser og gjensidig mistillit. Undersøkelsen blir et større hinder i forholdet enn årsaken.

Derfor, jo raskere et par mottar en sexologs konsultasjon, desto raskere kan de etablere sine relasjoner - både seksuelt og psykologisk. Paret skal komme til resepsjonen sammen, individuelle konsultasjoner er også mulige. Den beste hjelpen til en sexolog er med kombinert teknikk, når individuelle økter alternerer med sammenkoblede.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10]

Når samleie bringer glede

Seksuell instinkt er en av de sterkeste i naturen. Men bare en person tilbringer samleie ikke bare på grunn av videreføring av familien, men på grunn av gleden. Lav seksuell kultur kan være et hinder for å få glede i samleie. For eksempel kan et par (eller en av et par) tenke at glede i sex kan få ham og uten noen følelser til partneren. Men dette er langt fra saken. Hvis det ikke er noen følelse, blir samleie til coitus (kopiering). En slik handling med rent biologisk innhold er mye mindre sannsynlig å være vellykket enn nærhet, hvor begge opplever gjensidighet.

Men er det nok for en fullverdig samleie kun kjærlighet (sympati for hverandre)? Selvfølgelig ikke. Paret skal ha minst et minimum av kunnskap om seksuelle forhold.

Seksualitet av en mann

En mann har vanligvis en sterkere seksuell temperament enn en kvinne. Så det er naturlig i naturen - det er raskere og mer aktiv i intima. Initiativet for seksuelle forhold kommer vanligvis fra en mann (biologisk, han begrunner sin rolle som mann).

Hvis en mann bare følger hans instinkter, men er analfabeter på en seksuell måte, kan normale relasjoner mislykkes. Hvis en mann bare tar initiativet, krevende sex, er raskt spent og ikke vet hvordan han skal kontrollere ereksjonen, trenger han enten en erfaren pasientpartner eller en erfaren sexolog som korrigerer sin seksuelle oppførsel.

Aggressiv seksuell handling, hvor en mann bare tar hensyn til sine følelser og ikke tar hensyn til partnernes følelser, krever både stort fysisk og følelsesmessig stress. I denne kjærlighetsspillet er nesten fraværende, den seksuelle handlingen er rask og aggressiv, og orgasmiske opplevelser kan bare forekomme hos menn, men de varer lenge. Når hele samleie forspill kan vare fra 10 til 15 minutter, så kommer selve samleie (paring), orgasmefasen både kan vare lenger og er langsom nedgang glede, moro strukket i tid.

Interessekonflikt i tilfelle feil samleie

Med aggressivt samleie uten et kvinnes ønske, kan hun ikke oppleve orgasme generelt. Under selve handlingen kan en kvinne forbli kald og likegyldig, på slutten ikke å ha hatt noen glede. Og så kan det være interessekonflikt: En mann som er slemmet seksuelt, forstår ikke hva som skjer, fordi han prøvde så hardt. Han har mistanke om sin partner, han gjør krav på hennes kulde, og tenker at hun nyter seg med noen andre. Erfarne sexologer hjelper til med å løse dette problemet, du trenger bare lyst til begge deler.

Med riktig gjennomført samleie må en mann lære å kontrollere sine følelser og biologiske instinkter. Det er ønskelig at hans orgasme i tide falt sammen med partnerenes orgasme. Det vil si at en mann må lære å begrense sin spenning, være i stand til å stimulere en partner, gjør dette slik at ved slutten av den seksuelle handlingen har spenningen av begge nått samme intensitet. Så er det ingen tvil om seksuell inkompatibilitet.

trusted-source[11], [12], [13]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.