^

Kosthold for vekttap

Diett i 40 dager

Problemene med overvekt plager folk både når det gjelder estetikk og helse. Overvekt er en belastning på ryggraden og leddene, høyt blodtrykk, åreknuter, leverproblemer og risikoen for diabetes.

90 dagers delt diett

Dette er tittelen på en bok av to journalistvenner fra Slovenia som jobber med gastronomiske nyheter. Basert på den journalistiske og gastronomiske erfaringen oppnådd gjennom arbeid i magasiner, skapte jentene sitt eget system kalt 90-dagers dietten med separat ernæring.

Engelsk kosthold i 21 dager

Blant de mange måtene å gå ned i vekt, inntar den engelske dietten i 21 dager en spesiell plass. Endringer i ernæring innebærer veksling av en grønnsaks- og proteindiett, som bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet og følgelig bli kvitt ekstra kilo.

Diett seks kronblad: meny for hver dag, oppskrifter

Dietten med seks kronblader består av seks matvarer i ulike kategorier. Dette er ikke så lite, fordi listen inkluderer nesten alt: fisk, kjøtt, frukt, grønnsaker, frokostblandinger, meieriprodukter.

Diett "Seks kronblad"

Denne metoden for å gå ned i vekt har flere synonymer. Etter forfatterens navn - Anna Johanssons diett 6 kronblader. Faktisk - en mono-diett med 6 kronblader. I følge et imaginært bilde - en kamillediett.

Effektive dietter etter 40 år

Egenskaper ved ernæring generelt og dietter etter 40 år for vekttap spesielt er assosiert med kroppens egenskaper. I løpet av denne perioden er kvinnen veldig aktiv i det personlige og offentlige liv.

Typer stive dietter for raskt vekttap

Mange mennesker som drømmer om å gå ned i vekt med minimal innsats, ty til ganske ekstreme metoder. Disse inkluderer et tøft kosthold for raskt vekttap.

De tøffeste og mest effektive diettene

En av de radikale måtene å forbedre kroppen og bekjempe overvekt er et stivt kosthold. Vurder prinsippene for ernæring, typer dietter, menyer, kontraindikasjoner.

Drikkekosthold i 30 dager

Uttrykket "drikkekosthold i 30 dager" ser ut til å være uinnvidde, en måte å gå ned i vekt ved å bruke vanlig vann. Det er med vann ordene "drikke" og "drikking" først og fremst er assosiert.

Alternativer for kli: hvor mye kan du gå ned i vekt?

Et stort pluss, for mange som er avgjørende, er at kli-dietten ikke forplikter seg til å endre den vanlige levemåten og kostholdet radikalt. Kli kan ganske enkelt spises 15 minutter før et måltid, kombinert med andre kostholdsingredienser, eller tilsettes ferdigmat.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.