^

Seriøst forhold til en mann: 5 hovedregler

, Medisinsk redaktør
Sist anmeldt: 21.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-innhold blir gjennomgått med medisin eller faktisk kontrollert for å sikre så mye faktuell nøyaktighet som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for innkjøp og kun kobling til anerkjente medieområder, akademiske forskningsinstitusjoner og, når det er mulig, medisinsk peer-evaluerte studier. Merk at tallene i parenteser ([1], [2], etc.) er klikkbare koblinger til disse studiene.

Hvis du føler at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller ellers tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Mange jenter klager på at de ikke klarer å ha et seriøst forhold til en mann. For slike forhold skal skje, må vi først og fremst avgjøre dem internt. Ofte skjer slik at jenta mener at hun vil ha et seriøst forhold, men vil egentlig ikke ha det. Dette kalles "sosialt ønske" - noe som oppfyller standardkravene i samfunnet, men ikke ditt eget.

Hvordan finne en mann for et seriøst forhold?

Alvorlige relasjoner for jenter virker ikke for minst to grunner. Den første grunnen - det er ingen egnet mann, og den andre - en mann er, men han er ikke enig i et seriøst forhold. La oss først vurdere det første problemet. Hvis du ikke finner en passende mann for deg selv, må du først modellere bildet i tankene dine. Og det er godt å forestille seg hvem du vil se ved siden av deg.

Legg vekt på de egenskapene du vil se i mannen din. Disse egenskapene må deles inn i to områder: utseende og karakter. Tenk på det. Hvilken mann liker du mer når det gjelder utseende. Skriv ned disse egenskapene på bladene. Nå tenk på hva slags karakter du vil se i din valgte. Skriv dem ned på et stykke papir. Og nå krysse de kvaliteter som gjensidig utelukker hverandre. For eksempel, "mannen min tjener mye" og "mannen min er alltid hjemme, ved siden av meg." Bestem hva du vil ha mer: materiell rikdom eller et sittehjem til en omsorgsfull mann?

Ikke glem å nevne noen aspekter av forholdet: intellektuell kompatibilitet, karriere, sex, holdning til deg, lyst eller uvillighet til å ha barn, generell helse, kjærlighet eller misliker for idrett.

Når en mann opptrer som så nær som mulig for bildet du har valgt, kan du sammenligne originalen med en drøm og avgjøre om det passer deg eller ikke. Og så begynner et helt annet arbeid: Du vil bygge et seriøst forhold til drømmens mann. Hva er feilene på denne måten? I tillegg må du ta hensyn til disse feilene og det som er nevnt ovenfor: En mann du allerede har, men et seriøst forhold til ham er ikke oppnådd.

Hvordan tro på et seriøst forhold?

Ifølge psykologer skyver en person folk rundt til de omstendighetene han ønsker å se. Grovt sagt, hvis du ikke har et seriøst forhold til en mann, betyr det at du heller ikke tror på dem, eller ikke vil ha dem. Da er disse forholdene akkurat det samme: De er i stor avstand, han er gift eller han er fri, men han tar deg ikke alvorlig.

Troens regel

For å etablere et seriøst forhold til en mann må de først troes. Svært ofte, på grunn av psykisk traumer, er en kvinne redd for å starte et nytt forhold for å unngå smerte. Og da avviger hun ubevisst fra seg selv de mennene som kan være pålitelige partnere. Eller bygger et forhold til en mann på prinsippet om "Det er midlertidig", holder det på avstand og gjør at du tar det lett. Så, prinsipp ett: tro at du vil få en ny sann kjærlighet. For å hjelpe deg selv i dette, skriv ned alle dine tanker, handlinger og beslutninger bare i et positivt aspekt. Gradvis endrer du tankegangen så mye som du vil ha positive og alvorlige endringer i ditt personlige liv.

Regelen om å bli kvitt unødvendig

Anta at du har noen få fans igjen (hvem har dem ikke?). Og antar at du har kjærlighet til noen av disse fansen, og du forventer alle at han vil forandre seg, begynner å gi deg gaver, inviterer deg til dyre restauranter og da vil du begynne å leve sammen. Men disse drømmene tar bort tid, energi og viktigst - ledig plass til mannen som virkelig kunne gjøre deg glad. Tross alt er kjærlighet bare bosatt i et ubesatt hjerte.

Så lær en gang for alle: Hvis en mann ikke oppfyller dine krav, oversetter du det umiddelbart til en venns kategori og gjør ditt personlige liv til ekte. Hvis du fortsatt ikke har en seriøs mann, ta vare på deg selv - du kan forbedre deg selv til uendelig. Og det viktigste er et veldig takknemlig og interessant arbeid. Til en jente som deg - munter, selvforsynt, tilfreds og velpleiet - må du være oppmerksom på en mann med de samme egenskapene.

Regelen om handlingsfrihet

Denne regelen betyr at du ikke vil kontrollere mannen din 24 timer i døgnet. Dette vil ikke stå noen - med mindre han er masochist, og du spiller et interessant spill. Men dette spillet varer ikke lenge, hvis hver av dere ikke har frihet til eget valg og dine egne handlinger. Dette betyr ikke at du trenger å gjøre alt som behager, men det betyr at man i intet tilfelle kan pålegge noen handlinger og kritisere sin mann bare fordi han er "din".

Regelen av følelsesmessig troskap

Hvis du er en selvforsynt jente, vil du ikke rush fra en mann til en annen på jakt etter bevis på din attraktivitet og behov. Emosjonell svik er dårlig ikke for en mann, men først og fremst for deg. Du må klart og avgjørende etablere ditt eget sted i livet til denne eller den mannen, og viktigst - å forstå din rolle og din oppførsel i dine relasjoner.

Hvis du sliter bort energien din på menn, trenger du ikke, så kommer det ikke til deg. Dermed vil du ikke få alvorlige forhold, fordi du vil kaste fra en strand til en annen. Bestem og rolig trygt gå til målet ditt.

Feilregel

Både du og din mann har rett til å gjøre en feil. Dette betyr at du har rett til tilgivelse. Og dette er normalt. Tilgi mannen din for sine feil, og til gjengjeld la han tilgi deg. Dette er grunnlaget for et langsiktig seriøst forhold til en mann. Vi ønsker deg, at du hadde slike relasjoner.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.