^

Mental helse

Symptomer på overeating

Studier har vist at de fleste med problem med overvektig og ukontrollert spising ikke nøyaktig kan nevne hvordan og når de første tegnene på en spiseforstyrrelse oppstod.

Arbeid

Det ser ut til at tretthet ikke er i en slik forferdelig tilstand, som du ikke bør være oppmerksom på.

Permanent tørst: hva dette symptomet kan snakke om

Den konstante tørsten er når en person ønsker å drikke oftere enn vanlig, og dette ønske oppstår uavhengig av fysisk aktivitet, temperaturindekser i luften, saltholdighet av mat og andre eksterne faktorer.

Vanen med å gnave negler

Enig at det er ganske ubehagelig å se en person, spesielt hvis han er samtalepartneren din, som har en vedvarende vane med å gnave neglene hans.

Økt døsighet

Økt døsighet oppfattes av mange som en indikator på en nærende værforandring. Men årsakene til slike ubehag er faktisk mye mer.

Ekstrapyramidale symptomer

Ekstrapyramidale symptomer vises på grunn av brudd i det ekstrapyramidale systemet. Dette skyldes endringer i muskeltonen, utseendet av hyperkinesis, hypokinesi og nedsatt motoraktivitet.

Daglig søvnighet: er det noen grunn til bekymring?

Daglig søvnighet er en logisk konsekvens av brudd på den fysiologiske normen for natthvile i sentralnervesystemet og hele organismen.

Tegn på tretthet

Tretthet - denne følelsen er kjent for enhver person som er i stand til å bevege seg og tenke. Det er mange tegn på tretthet. Vi vil prøve å stemme dem i denne artikkelen og forstå mekanismen for deres forekomst.

Tearfulness

Tearfulness er den følelsesmessige tilstanden som en person møter gjennom livet. Vurder hovedårsaker og symptomer på syndromet av tårefullhet, metoder for behandling og forebygging.

En konstant følelse av sult

Hvis en person føler en konstant følelse av sult, så er det verdt å tenke på feilen i dette systemet. Men årsaken til dette avviket kan bare bestemmes av en lege.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.