^

Monodiets

Mono-dietter er en flott og veldig enkel måte å miste vekt på svært kort tid. Dette er en mulighet til å gå ned i vekt ved hjelp av et enkelt produkt. For eksempel bruker bare bokhvete i dietten, bare kefir eller bare epler. Men vet du hva som kan være galt for deg mono-diett?

Hvilke produkter kan jeg velge fra, og hvilken skal jeg velge bort? Hvordan skal du lage retter som du bruker til mono-diett? Hva slags følelser venter på deg i løpet av å miste vekt og hvor lenge vil resultatet bli løst? For disse og andre spørsmål, les svarene i avsnittet "Monodiettes"

Diet Maggi: anmeldelser og resultater

Skaperne av Maggi-dietten sørget for at den var balansert, og å kvitte seg med ekstra kilo skjedde naturlig.

Eple diettoppskrifter

Salater, juice, syltet frukt, kompotter fra ferske og tørkede epler for vekttap er nyttige ikke bare i diettperioden, men også i det daglige kostholdet.

Eple diett: salater for vekttap

Populære lavkalorisalater brukes ofte i kostholdsmetoder. Fordelene med disse frukt- og grønnsaksrettene er mange.

Eplediett: drikker for vekttap

Juice, smoothies, kompott, cocktail, kvass, limonade, uzvar, te - du kan lage en drink fra epler for enhver smak, til hverdags- og kosthold.

Eple diett for vekttap

Egenskapene til epler for vekttap ble oppdaget mye senere, og i vår tid, når overvekt har blitt et globalt problem, introduseres eplemetoder aktivt for å redusere kroppsvekten.

Drikkediett i 7 dager

Som de fleste metoder, brukes dietten for å korrigere vekten. Hovedindikasjonene for utnevnelsen er overflødig kroppsvekt.

Eple-diett: en detaljert meny for hver dag, oppskrifter

For vekttapsmetoder som epledietten, bør du forberede deg ikke bare fysisk, men også psykologisk.

Eple diett: varianter

Det finnes to varianter av epleteknikker: en vanlig fastedag og en streng eplediett. Hvis den første tillater epler i ubegrensede mengder, begrenser den andre serveringen til 1,5 kg

Eple diett: essens, fordeler, resultater

Epledietten er populær på grunn av dens effektivitet og et stort antall versjoner, hvorfra alle kan velge den mest praktiske for seg selv.

Maggi diettmeny for 1, 2, 3 og 4 uker

På grunn av overvekt av egg, kalles menyen til Maggi-dietten eggdietten, selv om den også inkluderer andre proteinholdige matvarer.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.